lördag, februari 3

Planer

Idag får jag välja precis vad jag vill att hela familjen ska göra tillsammans med mig. Iiii vad ska det bli, vad ska det bli?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg är så härlig och inspirerand! Vet inte vad det är, men man vill krypa in i datorn och bli du med din underbara familj!
Det inspirerar oss (mig) som just nu inte har saker på bana. Hoppas du känner dig nöjd och lycklig, för det är du!

Linda K sa...

anonymous: TACK! blir jätteglad av att höra sånt. jag hoppas du kommer tillbaks på banan snart! :)

AnnicaB sa...

Hoppas ni gör något riktigt roligt hela familjen. Ser att du kommer att göra det "in style" i din nya fina skinnjacka! Den är verkligen jättesnygg.

polly sa...

Bio! Med smågodis och popcorn och läsk. Bortspolad tex. Den skulle vi se idag, men det blir i morgon istället. :)

Anonym sa...

Hej Linda!
Har precis hittat din blogg och kikade lite på din Wardrobe diary... Oj, vad mycket kläder du har! Du måste ha en väldigt STOR garderob!? Jag får själv inte riktigt plats med mina kläder och ändå har jag "inga". Men jag gillar din klädstil! Och inte lite avundsjuk blir jag...Är ett par år äldre än du och har väldigt svårt för att hitta min stil. Det måste väl vara något fel när 14-åriga dottern ringer och frågar om hon kan låna den tröjan som hon har likadan fast en storlek mindre!? Hjälp!!! :)/Hille

Linda K sa...

annicab: mysig dag på stan. in style såklart ;)

polly: det blev prommis på stan, kulturhuset med fika, rum för barn och ett par utställningar :)

hille: hallå! mja själva garderobsutrymmet är rätt blygsamt, vet knappt hur allt får plats. för plaggen är onekligen rätt många. men tro mig, det finns dagara då jag inte har NÅGOT att ta på mig! låter ju som du har en rätt ungdomlig stil iallafall :)