tisdag, oktober 11

Bloggar på stan

Morrn morrn. Tidigt träningspass och nu sitter jag på Robert´s Coffee på Drottninggatan, frukostandes och internettandes. 19 kronor/timme, känns ju alldeles överkomligt. Prima för den som får akuta bloggbehov på stan. Synd bara att det finns relativt få "internetcaféer". Och inte tokmysiga. Kanske vore något om man skulle starta eget (vilket jag aldrig ska men fantisera går ju), ett MYSIGT café med datorer tillgängliga. Annars är mitt favvofrukostställe på stan Molvidsson på Nybrogatan. God frukost till bra pris, och så kan man sitta vid fönstret och spana på alla fashionistas som går förbi. Inga datorer dock.

Utbildning hela dagen lång. Och sen direkt hem till sonen som vaktas av farfar. Ingen tid att göra stan, om det inte blir en långlunch då. Saknar city, det var länge sen vi umgicks på allvar. Kista i all ära (där jobbet är) men ingenting går upp mot mittinneistan. NK, Åhlens City, Gallerian, PK-huset, Sturegallerian, Biblioteksgatan, Svenskt Tenn, Birger Jarlsgatan, avstickare till Söder nångång javisst. Me liiiikee!

Min H&M-wrap fortsätter att vara diskutabelt ämne. Eller, min fd wrap ska jag säga. Kollegan Helena ville prova, och den satt som en smäck. Kul! Även om jag inte har den kan jag fortfarande se den då och då, ha ha.


Inga kommentarer: