söndag, oktober 9

Interiört

Måste vara den nya årstiden som gör mig huslig. Det är jag i och för sig alltid, men extra nu. Minimöblerade i vardagsrummet igår. Flyttade om soffborden. Bytte ut den beige soffklädseln mot en brun. Vilket innebär att nu behöver jag VERKLIGEN en ny kudde från Svenskt Tenn. Antagligen Mirakel, brun:

Tyvärr tycker inte maken det är en lika livsnödvändig investering som jag. Gör som jag brukar göra. En dag finns den bara där. Och så lägger han märke till den ett par veckor senare. Då säger jag: men älskling, den har vi haft lääääänge.

Flyttade ut en fåtölj i hallen, med ett grått fårskinn över. Och de italienska Bauhausstolarna vi fyndade på loppis i nora förrförra sommaren har nu fått bli köksstolar. Istället för fejk-Sjuorna som ser helt nötta ut. Grymt! Som pricken över i:et fick jag äntligen upp en till tavellist i mitt rum, där dignar nu alla familjefoton. Gillar hösten.

PS. Usch jag är rädd för att H&M-wrapen får gå tillbaka. Den är finfin, men min Kookai-klänning är ganska snarlik. Men, sen kom Polly (hahhahhaha, förlåt men åh vad bra den titeln kom in där!) och kommenterade hur nöjd hon är med sin, så nu ältar jag igen...


6 kommentarer:

Anonym sa...

haha - sådär är jag också, smyger in fina Marimekkotyger och småsaker och ingen märker förutom dottern...

Hon är elva år och märker en ny ögonskugga eller en ny bh - hon har falkögon men inser när hon ska hålla tyst som tur är ;)

jag har också den svarta hm-klänningen och jag kan erkänna att jag inte har haft den en enda gång.

Linda K sa...

sara: cool liten tjej! hon kommer att bli en riktig fashionista :)

Skönt att höra, har packat ner wrapen i returpåsen!

Anonym sa...

linda: det är hon redan - hon gillar Tjallamalla och läser Elles Trendbibel på toa ;)

Anonym sa...

Men tänk så pyttelite pengar, för något sååå användbart?! ;-)

Har tom letat flera wraps, men inte hittat någon som fallit mig på läppen. Fast det kanske är lika bra, en räcker nog trots allt...

Linda K sa...

polly: jag har en WERA-wrap, ganska vilt mönstrad. När jag köpte den hade jag liksom glömt bort den beställda H&M-wrapen. Hallå Linda, noll koll! Tror jag får klara mig med WERA:n.

By the way, gillar din blogg. Läsvärd! :)

Anonym sa...

Hehe, tack snälla, men det är ju mest svammel och jox, men vänta du bara tills min digitalkamera kommer i morgon, då jäklar kommer det hända grejor! ;-D