måndag, oktober 17

Brittiska Elle

Ebba låter meddela från sin nya Vecko Revy-blogg att brittiska Eller bjuder på bildspecial med Kate Moss i Stella McCartney-kollektionen för H&M. Men, ska Moss visa kläderna ändå? Eller vadå? Eller nåt. Hur som, kul att se plaggen. Kanske får bli en blaska i morgon. Ciao.

UPDATE: Sprang förbi Pressbyrån men blev dumsnål när jag bläddrade i Elle. 79 kr kändes plötsligt för mycket. Ändrar mig antagligen under dagen och återvänder...

UPDATE II: Köpte den såklart. Och den var rätt värd sina pengar. Vad gäller Stella-plaggen hoppas jag nog mest på ett par jeans. Fast jag har bara skådat några plagg, det ska ju finans 40 olika.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bilderna var ju redan tagna så det är väl dem vi får se antar jag?! Kul!

Linda K sa...

anna: mmm, och även om det är trist att hon knarkar så bär hon ju fortfarande upp kläder snyggt.

Anonym sa...

Ebba? Ebba vem? Ebba blä!

Linda K sa...

zibbo: förlåt, Ebba von Sydow, numera chefredaktör på VeckoRevyn. Kolla i min Prima blogg-lista.

Adolfina sa...

Jag är inte så insatt i tidningar och sånt läser typ Plaza lite då och då. Men sjutttionio kronor? Är det så mycket en Elle kostar?Shit hjälp vad mycket pengar. Jag har köpt några Elle på myrorna för en tia, fast de är typ från 2000 men ändå!

Linda K sa...

adolfina: ja det är dom utländska som kostar så mycket. Dumt, för dom kostar ju normalt om man köper dom i USA eller England. Men vad gör man inte för lite höstlig inspiration...