tisdag, oktober 25

Vitt linne e inne

Jag har nu kommit till insikt. Det är vitt tight linne som gäller. Min första tanke var "men det är ju inte sommar längre?" Men nu ser jag dem över allt och börjar själv känna behovet komma krypande. Här, här och här, t ex. Tar tacksamt emot ytterligare tips! Grymmo-snyggt att ha under gubbvästen. Och under...allt.

UPDATE: kusinen tipsar om Calida, precis som Ebba. Två fashionistas kan inte ha fel! (Obs, köp liten storlek, dom tenderar att töja sig)

UPDATE II: Calida, det är ju såna underkläder farmor önskar sig i julklapp år efter år. Go, farmor, go!

8 kommentarer:

Anonym sa...

appropå jul 2005, vem är jönssons katt?

Linda K sa...

Åh världens finste kisse, rekommenderas till allergiker! Finns på Svenskt Tenn för en hutlös penning. Han finns på min Flikr!

Linda K sa...

malin: det är ju det som är kruxet. Trist att gömma linnet under en massa annat. Min faster sa alltid till mig när jag hade tandställning "vill man vara fin får man lida pin". Kanske applicerbart här också...?

Anonym sa...

Kolla in nya HM-modellen på resume.se. Okänd för mig, men en mörk skönhet är väl aldrig fel...

Visst presentar vi farmor med ett Calida linne i år. Triss i Calida på julaftons morgon? Kram!

Polly sa...

Själv tyckte jag dessutom att det lät det så gosigt med pjamas från Calida. Kanske vore nåt för Lillgrisen? Tål att funderas på.

Linda K sa...

polly: pjamasar är bland det mysigaste man kan köpa till sin lilleman!

Anonym sa...

Har precis återupptäckt mitt ribbade linne från Gul & Blå, suverän kvalité!

Linda K sa...

sara: aha! jag har också för mig att Filippa K borde ha något liknande. Igår blev det hur som helst ett Calida-linne på NK. V-ringat och ganska långt, gillar att det syns under om man har nåt över. Så att säga.