lördag, oktober 29

Adjö Champagne

Champagne stänger, för gott. Trist. Inte för att jag shoppar där särskilt ofta, men det finns alltid mycket fint och inspirerande. Kul att gå ett varv och kika. Så nu är det 30% rabatt på alla plagg, 50% på skor tror jag. Finns fortfarande en massa fint kvar (tips till den allmänt shoppinggirige). Jag halkade förbi på ett bananskal, eller ja... och halkade ut igen med en lovely vinröd papperskasse med svart sidenband och rosett. Bara en sån sak. Ja, det fanns något i påsen också. En orange frotténecessär med ljusblå band och texten "J is fotr Junk". Har spanat på en sån länge och nu var tiden mogen. Halva priset, prima.

Mono är ju Champagnes eget märke, och nu när de ska stänga blev jag sentimental och inhandlade en grå v-ringad oversized ullig tröja i Stella MaCartney-stil. Går gott och väl över rumpan och gör sig strålande med skärp i midjan.

Granits grytlappar kommer inte in förrän v.46, men en gör-det-själv-kalender införskaffades. Och fotona har kommit! Så ikväll ska jag knåpa. Om son och make tillåter.


4 kommentarer:

Elin sa...

jag har ingen bra förklaring till varför jag inte har tittat in här förut, men jag gillar ju allt du skriver. hej!

Linda K sa...

elin: tack! ska ta och titta in på din blogg oxå :)

Anonym sa...

hmm är inte Mono Solos märke? Iaf heter det så...

Linda K sa...

sandra: frågade i butiken och fick det svaret. Ljög hon? Sa hon fel? Hörde jag fel? Det vet man inte förrän efteråt, som min käre make brukar säga:)