torsdag, oktober 27

Hemmagjord sushi

Kolla vad Helena på jobbet har med sig till lunch idag. Egenhändigt skapad sushi! Sitter mittemot henne och dregglar stilla.

7 kommentarer:

Anonym sa...

hate helena, huh?
(det fattades några allitterationer i din blogg tyckte jag. helena verkar ju vara värsta masterchef:en)

Anonym sa...

blä - så vuxen blir jag nog inte så jag kommer att tycka om sushi... jag vill - men det går bara inte. Samma med musslor och getost :)

Linda K sa...

linda: har aldrig skapat egen sushi. Vore säkert kul pill, men ack så bekvämt att bara köpa med sig färdigt... Kan dock meddela att Helena inte har med sig såna delikatesser var dag.Bland annat har blöt sallad förekommit (förlåt det grymma avslöjandet, H, men det var ganska komiskt!Och minns jag inte fel slängde du den och vi gick och köpte sushi istället:)

sara: alla kan ju inte gilla allt! Själv skulle jag nog kunna leva på sushi eight days a week :P

Anonym sa...

Hi hi, inte så representativ nej dagens lunch... Och egentligen inte så avancerad heller! Vi får planera in en tjejkväll med sushi-tema nån gång snart så får du se!

Anonym sa...

Mmmmmm jag älskar sushi - och särskilt hemgjord - som vi i perioder gör rätt ofta. Sist jag åt sushi var nog i somras ändå - när gamla sambosarna bjöd oss på sushi 124 bitar på 4 pers - det blev 4 bitar över dock ;)

Linda K sa...

helena: så får det bli!

anna: milda makter! nu använde jag just Kalkylatorn i datorn (är inget matematiskt geni) för att räkna ut att det blir inte mindre än 31 !!!! bitar var. Respekt!

Anonym sa...

jo vi är rätt br på att äta alla fyra :)