onsdag, oktober 5

Shoe box

Kolla vad Helena hade med sig till jobbet idag. Världens coolaste skokartong. Jag har alla säsongerna, har köpt dom vartefter. Och så kommer det en box. Orättvist! Men inte helt otippat förstås. Vill ha vil lha vill ha! Har dessutom hört att det ska komma en limited edition. Vad det nu innebär. Extra material? Carrie-docka medföljer? Alternativt slut på serien? Är det förresten någon som har testat SATC-spelet? Såg det på Artilleri 2 i julas när jag var där och köpte boken. Borde vara givet för en dedikerad Carrie-wannabe som jag.

Carrie: I've spent $40,000 on shoes and I have noplace to live? I will literally be the old woman who lived in her shoes!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag vill oxå ha SATC the shoe box. Är det mkt extra material?

Linda K sa...

Till maja: Nu har jag vänt och vridit på den, och vad jag kan se är det i princip bara själva shoeboxen som är "det extra". Dvd:erna ser ut precis som mina. Utom min första säsong som är en billig variant från Singapore... Frågan är vad limited edition för med sig?

Anonym sa...

Kommentar till Bok just nu. Tyckte ju att jag kände igen Martinas titel "Underbar och älskad av alla" men kom inte på varifrån. Nu trillade poletten ner!

Linda K sa...

Till Helena: samma här! Hann några sidor på bussen hem och den har potential :)

Anonym sa...

JAg fick boxen i julklapp och nix- ingen skiollnad mot de enstaka säsongerna. TYVÄRR!

Anonym sa...

Den har funnits länge, och det är inget extra i den utan bara ett bra sätt att köpa alla filmerna på en gång. Jag hade bara de två första filmerna så de sålde jag och köpte denna istället.

Anonym sa...

Jag tror det är så att det kommer ytterligare en utgåva, och det är på den som det är extramaterial.

Jag har lånat boxen. Nu har jag bara 8 avsnitt kvar. Sen ska jag lämna tillbaka den. Jag kommer att sörja!

Om boken. Klart läsvärd. Den är underhållande.