torsdag, oktober 27

Eleven-Ten

Ska detta datum bli legendariskt måntro? Börjar bli lite nervös av den enorma hype som byggs upp kring H&M och McCartney. Kollade in kläderna på www.hm.se, suck pust och stön vad mycket fint det finns. Vill helst ha jeansen. Eller byxor. Kjolarna och linnena är lovely. Och det där skärpet! Verkar det genomskinligt att föröska bli bästis med någon anställd på H&M så här två veckor innan? ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipset! Kom precis ihåg att jag en kompis kompis som jobbar på H&M Hamngatan. Kanske ska ta och luska fram hans mobilnummer ;)

Polly sa...

Jag var i Kista Galleria i dag, och frågade på H&M om de skulle få in Stella där. "Det vet vi inte än, och även om jag visste så skulle jag inte få säga!" var svaret jag fick! Nämenvaf*n?!! :-(

Linda K sa...

jag på åsen: åh, om du får tag på honom, får jag va din kompis då? ;) Jag känner en kille som känner en tjej som har en kusin som är gift med en tjej vars fasters lillebrors kompis har ett plastsyskon som jobbar på H&M. Vasadunu?

polly: Vad löjligt. Kista Gallerian SKA få in Stella. Det står ju på hemsidan till och med. Puckad brud/snubbe! Ere dit du ska? Jag jobbar i Kista så det får bli mitt "häng".

Polly sa...

Ah, perfekt! Jo, Kista är min närmsta Galleria, åker dit titt som tätt.. :-) Jag tänkte nästan ta lite semester och köa vid entrén... Då kanske vi ses, och står och rycker i samma kläder, haha. :)

Linda K sa...

polly: japp, see u! :)

Anna sa...

Åhh, vad gör man när man inte ens är hemma i Sverige när denna coola happening äger rum... men å andra sidan ska man väl inte klaga när man ska resa till sol o värme istället. Får bli shopping av lite Thai-fake prylar istället för Stella :-)

Linda K sa...

anna: men du! Du kan shoppa online på www.hm.se från och med den 14 november! Hitta ett internetcafé i Thailand bara :)
Och annars lär det ju finnas plagg till dyrpriser på Blocket...

Anonym sa...

De som jobbar på H&M får inte lägga undan något till sig skälva innan, hörde jag förra året. Hon i kassan såg lite ledsen ut när hon sade det.