tisdag, oktober 11

Handla utomlands?

Någon som har erfarenhet av att handla på nätet från USA? Hur det brukar fungera med tull och leverans och så. Jag har blivit kär i en kofta från Abercrombie & Fitch. Men när jag skulle kolla hur köpet fungerar kom det upp en text om att jag måste betala eventuella tullavgifter och om paketet kommer bort på vägen får jag inga pengar tillbaka. Usch! Positiva/negativa erfarenheter någon?

UPDATE: Kusinen ska ev till US i november! Hon har nu ett mission, hoppas den finns kvar... :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har handlat ganska mycket från USA fast mest via Ebay eftersom man slipper tull o moms då. Handlar man från "affärer" så får man räkna med ett påslag på 30-35% och det kan ju bli ganska kännbart om priset är högt från början. De brukar vara glada att skicka med transportbud och då är ju kläderna försäkrade till viss del. Jag handlade från Revolveclothing sist och de skickade i ett kuvert på posten och jag slapp alla avgifter - då är det kul.

Anonym sa...

Jag har handlat Redkenschampoo och såna grejor. Första gången, i somras, klarade jag mig från tull. I morgon väntas leverans nr 2, vi får väl se om jag klarat mig... Det blir hursomhelst billigare än här, har jag konstaterat. Men det är ju skönt om man slipper... :)

Linda K sa...

Till Eva och Polly: Åh vad bra att få höra om era erfarneheter, tack! Får allt fundera lite till på min kofta...