fredag, oktober 14

Inför nästa finfredag kanske

Vet inte hur bra jag lyckades med finfredag idag. Men jag investerade i något som kan komma att göra mig finfin inför kommande fredagar. Har spanat aktivt efter en sidentop senaste tiden. Och idag hittade jag en. Iiiiii! En blå blus med kort puffärm på Zara. Full poäng till Zara som har 30 dagars öppet köp, så att jag kan älta fram och tillbaka ett tag. Liten nackdel är att det är kemtvätt på den. Men en kollega sa att hon brukar tvätta siden för hand med schampo eller såpa. Funkar det?


7 kommentarer:

Anonym sa...

God kväll! En helt annan sak: Vad tycker vi om att Daniel Craig har utsetts till Pierce Brosnan efterträdare som James Bond?

Anonym sa...

asfin - men jag kan inte ha kläder som inte går i maskinen - det blir aldrig av att jag tvättar dem - alltså inte heller använder tyvärr... eller så försöker jag och pajar plagget...

Om jag hade en butler vore det en helt annan sak dock ;)

Linda K sa...

anita: ja jag läste det. Kan inte honom så bra, men på bilden såg han lite gammal ut?

sara: håller med, man drar sig för att använda "svårtvättat". Umdrar om det funkar det där med såpa...?

Anonym sa...

gillar den glansiga skjortan..kan se den framför mig med kanske ett svart skärp i midjan .. eller ja fint var de!

Linda K sa...

ida: mmm, det är nog en keeper...

By the way, diggar er blogg! :)

Anonym sa...

Hurmorstips: Det lär finnas en särskild tvål(!) som man med fördel kan tvätta siden med. Jag återkommer när jag har klurat ut mer om tvätteriet... Annars fixar Dandyn på Regeringsgatan topen med strålande resultat. Själv har jag en sidentop som inte tål vatten, alkohol(?) eller någon form av kemtvätt. Tål den då att bäras kan man fråga sig...

Linda K sa...

gullan: åh! går du också till Dandytvätten?! Han är jättebra ju, både på kem och sömnad. För övrigt har jag länge misstänkt att det är just känsliga plagg som drar till sig rödvin, barnmat, aska och you name it. Precis som vita kläder och köttfärssås!