fredag, oktober 7

Fina fredag

Inleder finfredag lite blygsamt med rosettröja. Något av en bad hairday men det gör inte så mycket för jag ska på spinning på lunchen. Helena, sitt nu inte i mysbyxor bara för att du jobbar hemma. Idag ska man vara jobbfin var man än befinner sig. Casual friday är förbi!

Ännu inget beslut fattat om kvällens utstyrsel, det får bli ett stundens infall. En sidentop skulle sitta fint. Tyvärr är jag inte ägare till någon sådan. Än...

DN:s På stan är ny både till utseende och innehåll idag. Fin, men jag saknar Hej Konsument. Full av läsvärt dock. Gjorde en Ullis* och rev ur en massa som jag inte hann med till frukost. En artikel om gubbvästens återkomst (tur att jag hittade en sådan på H&M i Stinsen för ett par veckor sedan). Rum för barn öppnar igen i Kulturhuset (hett tips till alla småbarnsföräldrar, där hängde jag och sonen ofta under mammaledigheten). Hollywoods Frat Pack (fast artikeln var inte så kul i sig). Och så Söder vs Stureplan (ungdomar från det ena som fick provfesa på det andra, om ni fattar...). Och till lunch kan det mycket väl bli Fredagsebbabilagan.

* Min söta kusin som alltid har urrivna artiklar med sig i sin Petit Noe.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra! Mycket fint! :)