söndag, januari 16

Filmtjam

Snart drar jag och dottern på bio. Har hört talas om en ruskigt bra film som hade premiär igår. Som vi fått biljetter till!
Lilla Anna och Långben, som dottern säger.
Lilla Anna och Lillprins Bus i samma film? Anar jag romantik?!

11 kommentarer:

Anna sa...

Nej! Det där är värsta lurendrejerifilmen! Jag har inte sett den själv, men den ska tydligen bara bestå av ihopklippta delar av gamla labanfilmer.

liten sa...

Samma agenda här...fast Maken får gå och jag får....tvätta verkar det som...hhm.

liten sa...

Nä, nu såg jag Annas kommentar. Hoppas att det inte är för dåligt. Mitt kid har iof inte sett så mycket laban el Lilla Anna så hon kanske gillar det ändå.

Anna sa...

Liten, om man inte har sett Laban så funkar det såklart. Men om man som våra barn har alla labanfilmer på dvd, som de inte ens är vansinnigt förtjusta i, så känns det ju sådär. Dessutom håller jag med SvD skribenten här, det är rätt fult gjort. http://www.svd.se/kulturnoje/film/var-inte-radd-langa-farbrorn_5863703.svd

liten sa...

Nu läste jag precis en recension å även om det inte är mycket nytt (lite iaf) så sägs det vara en perfekt bio-inskolning för de små liven.

Linda K sa...

anna: ja det är laban, OCH lilla anna. precis vad dottern älskar :)

liten: lite ensamtid är inte fy skam heller!

båda: dottern älskade. i den åldern spelar det nog inte så stor roll vad som setts och inte setts innan, det är själva biogåendet som är grejen. att jag själv sett den förut klarar jag ;)

Anna sa...

nej det är klart en 2 åring tycker att det är själva bion som är grejen. men som vuxen tycker jag det är lite... fult. typ. här tar vi gammal skåpmat och mixar om det lite och så säljer vi det igen. till barnfamiljer. nja, det klingar inte helt bra i mina öron, men säkert i familjen sandbergs skattkistor!

Linda K sa...

anna: det håller jag med om!

MiaShopping sa...

Olivia såg den också idag och gillade den jättemycket. Hennes allra första biobesök så allt var väldigt spännande.

liten sa...

Kiddet var mycket nöjd med både bio och själva filmen men såklart tycker jag att det fult att låtsas som om en ny film gjorts, speciellt eftersom vi 70-talister blir så glada över ngt nytt med våra barndoms sagofigurer.

Linda K sa...

miashopping: spelar inte så stor roll vad som visas då :D

liten: word!