tisdag, januari 18

Kling (Klang)?

Jag vet jag ska jobba. Tänkte bara höra vad ni tycker om den lilla Kling + H&M-kollektionen? Jag är faktiskt förtjust. Tycker hon har cool stil (även om jag nog inte skulle härma precis allt). Det vore fint om man kom i dom där vita fladdriga brallorna.

[j***a sk*t-Blogger som vägrar ladda upp bilder, men ni kan ju tänka er en Elin Kling med mundering här...]

8 kommentarer:

liten sa...

Hon är toppen tycker jag. Driven och duktig, jag inbillar mig att hon även är asgarvs-kul och rar plus att hon har en helt egen stil, härmar ingen utan sätter trender istället men lyckas ändå vara kommersiell och tjäna pengar på det hon gör. Duktiga kvinna! Kollektionen ser riktigt fin ut, jag är nog tyvärr för pyttig men jag ser fram emot att se er långa fina i den.

Anonym sa...

Håller med Liten hon verkar var en grym tjej. Hon har ändrat stil rätt ordentligt de senaste åren. Från budget till lyx. Men det är väl rätt naturligt beroende på sin framgång.

Jag skulle kunna tänka mig silverkavajen. Tyvärr (eller inte tyvärr - älskar det!) hänger jag på Manhattan så jag har inga möjligheter att köpa något. Linda, skulle du springa på kavajen i storlek 36 så... ;-)

Sara

Librarybeth sa...

Ser fint ut tycker jag. Synd att den bara ska krängas i STOR-städerna, man kommer inte ens åt dem via nätet va?!

SkåneAnna sa...

Pssst, är det verkligen Blogger som dingar sig? För jag har lyckats lägga upp bilder både igår och idag, dast nu bloggar jag ju inte sådär frekvent som du gör, så jag har kanske bara aft tur...
Hoppas dingandet är klart snart, för jag gillar ju din blogg när det är bider i den!
:)

Minna sa...

Jag tycker det är för mycket pyjamasskänsla. Inte min stil. Och de där silverbrallorna tror jag man bör ha storlek 34 för att bära upp.

Frida sa...

Snygga kläder. På nån som ser ut som hon. Det gör inte jag. Tyvärr :-(

Vesnas vardag sa...

Jag är på. :-)
Fick in en prima bild på bloggen,
skymtar hennes vita lite. Riktigt fina.

Linda K sa...

liten och sara: håller med, hon verkar cool och naturlig. gilla! kommer jag över en 36:a så... :)

librarybeth: jaså är det så? trist.

skåneanna: jag misstänker att det är nån cp brandvägg eller liknande på jobbet som ställer till det... här hemma funkar det.

minna: ja dig passar dom garanterat inte! :P

frida: nej vem gör det... men testa köster ju inget!

vv: coolers!