måndag, januari 17

Jag ska inte lägga mig i

Bara lite. Jättekul med Hotspot-magen. Som inte kom som någon som helst överaskning eftersom hon tidigare hintat om det lite här och där, men ändå. Men sättet hon berättar det på i sin blogg tycker jag känns ganska aggressivt. I ett PS. Lite anklagande mot dom som gissat och undrat. Jag känner spontant att jag inte känner för att skriva grattis när jag precis i princip blivit anklagad för att inkräkta på hennes privatliv?

16 kommentarer:

sagt o gjort sa...

har inte hon redan tagit alla tråkpoäng? jag har slutat läsa, halkar jag någonsin in igen lämnar jag snabbt. Bara catwalkbilder och trist attityd som att vi stör. nej tack.

liten sa...

Jag håller med! Synd för henne, att det känns så här menar jag. Jag behöver inga fler mammabloggar eftersom jag mest gillar mode-diton. Just därför hade det varit kul att se hur hon hanterar sin stil med mage å allt. Jag vill verkligen inte veta ngt om krämpor å annat, ge mig lite outfits och ett leende då och då så är jag nöjd ;-)Men jag gillar inte att bli skämsad för att man undrar om en rolig sak.

sagt o gjort sa...

Ja varför inte bara meddela hey hey en glad nyhet vi ska ha barn, respektera att det är privat? Hade väl inte varit konstigt?

Pudding sa...

Har jag missat nåt?

Vem ska ha barn?

johanna sa...

då var det alltså inte bara jag som kände så... kan väl både förstå det och inte förstå det. klart man ska respektera att hon har ett privatliv, men det hade jag gjort även om hon hade bett vänligt.

Gunnel sa...

Jag håller med alla ovanstående. Och tycker att det har varit lite väl mycket av att "säga A men inte B" vad gäller graviditeten. Vill man/hon undvika spekulationer och frågor får man antingen vara HELT tyst eller så ta bladet från munnen i ett tidigare skede. Visst, det är en mycket privat sak och för att en graviditet gått så långt som hennes finns inga garantier att man faktiskt har en baby med hem från BB. Men oavsett, väljer man att berätta skadar aldrig en trevlig ton. Det finns många som läser hennes blogg som inte "krävt en bekännelse".

Anonym sa...

Jag förstår inte heller riktigt vad som hänt med Hotspot. Graviditetshormoner??? Tycker hon verkar allmänt irriterad, kanske över att behöva blogga överhuvudtaget. Synd på en tidigare så bra blogg....
/Barbro

E sa...

Kändes lite som ett surt tillkännagivande av henne på bloggen så jag vågar nog inte heller gratta. Och man kan ju vara Personlig utan att vara Privat. Det är väl hela koden med bloggandet ;)

Att ha det gott sa...

Kände exakt likadant
när jag kikade in

Frida sa...

åh, jag kände precis likadan, som om jag blev utskälld. Fastän jag inte ens var en av dem som kommenterat det tidigare. så jäkla trist attityd. Gäller typ hela den delen av modebloggsmaffian tycker jag. Tyvärr.

Anonym sa...

Håller med er allihop, jag tyckte om hennes blogg tidigare men nu känns hon bara hård, kall och arg. Och det klart att en gravidmage är privat, men hon har ju tidigare lagt ut semesterbilder, som jag tycker också sorterar under epitetet privat isf. Jag vill inte ha en gravidblogg, men inte heller en opersonlig moderapport som hon levererar numera. Det är ju mixen av personliga åsikter och modet som gör det liksom.

Ulrika sa...

Håller helt och hållet med. Slutat läsa hennes blogg för tonen känns så trist, nu kikade jag in bara för att läsa PS:et... det känns som att hon hela tiden vill skriva ner sina läsare och då blir man ju sådärsugen på att vara kvar... Vad skall man säga liksom? "Förlåt för att du har en blogg och att jag råkade läsa den?"

Mer Linda K åt folket!!

Malin sa...

Babyn kanske kunde heta Rodebjer. Tihi!

Linda K sa...

alla: det kanske är hormoner. ganska sura sådana. så vi får förlåta henne ;)

malin: HA HA HA!!!

Jessica E sa...

Håller med alla till 3 000 %!! Varför bloggar hon när det mest verkar vara besvär och töntigt????!!! modemaffian = klubben för inbördes beundran!

AnnicaB sa...

Hon var lika tråkig med samma sura attityd även före graviditeten :)