söndag, april 13

Och till det blonda...

... skulle jag vilja ha den ultimata borsten. Är den verkligen värd pengarna, Mason Pearson-borsten? Jag har tittat på den hur länge som helst, men aldrig fått tillfälle att klämma på den i verkigeheten. Finns ju i små varianter också till rimligare pris, en sån kunde jag tänka mig.

Någon som har en och som tycker något?

22 kommentarer:

Anna funderar sa...

Du har ju inte de längsta av hår, och inte jag heller...Dottern har en, men hon har långt och gillar den massor. Alternativet för mig heter Denman, finns på NK och är något billigare:)

Minna sa...

HA HA HA! Kostar den ettochfem? Det kan inte en borste vara värd! Nope!

Sunflower sa...

Jag köpte en med svinnborst och numera använder den bara innan sängdags att borsta igenom håret. Håret står ju åt alla håll, blir så statiskt. Kanske bara mitt hår som inte går ihop med svinnborst... :) Men 1500 kr???

Linda K sa...

anna funderar: följ mig nån dag?

minna: ha ha ha, helt galet. men en liten kostar " bara" några hundra :P

sunflower: nä det äre lite väl, håller med!

Mari sa...

När jag gjorde extentions rekommenderades jag en med svinborst. Och den billiga varianten jag köpte funkar både med och utan köpt hår. Mellanskillnaden kan man lägga på nåt syndigt ist.

Linda K sa...

mari: låter bra!

Camilla sa...

Hm, har provat svinborstborstar tidigare men gillar inte riktigt dem. Känns inte som om den når genom håret, förstår du? Som den bara borstar på ytan. Och det blir så flygigt. Men beror säkert på vilken typ av hår man har.

ingis sa...

Sånna lite finare borstar till hundar ska tydligen vara lika bra men betydligt billigare. Men vad vet jag, har aldrig testat någondera.

ingis sa...

Sånna lite finare borstar till hundar ska tydligen vara lika bra men betydligt billigare. Men vad vet jag, har aldrig testat någondera.

Missy sa...

Ja, den är värd det! Oh jaaa! Men köp den för bövelen inte här i Sverige, köp den via nätet från Britannien. MYCKET trevligare pris. Jag tror den finns på Hqhair.com, men jag köpte min då det begav sig från Rosebud(?), heter det så?

Missy sa...

Rose & co apothecary var det ja. Så var det. Jobbigt när man blir förvirrad...

Linda K sa...

camilla: jag skulle vilja klämma på en :)

ingis: dom säljer faktiskt såna i en hundwebbshop!

missy: tack för tips :D

Cosmopolit sa...

Jag kör G.B. Kent & sons ända sedan jag bodde i London och gick på "long hair clinique" då på F&M. Deras borstar är sagolika (och tyvärr snordyra) men jag hade då väldigt långt hår och sparar nu åter ut det. Håret blir blankt och ser "friskt" ut med skonsam och ordentlig borstning.

I min värld värt det men each to their own.

Anna sa...

För det priset följer det väl med ett proffs som borstar åt dig också? ;)

Linda K sa...

cosmopolit: har ju inte så mycket hår att borsta, men är på jakt efter en ny.

anna: det utgår jag från!

Sofia sa...

Jag undrade detsamma men blev nyfiken. Men jag köpte min via haromi.se (även det en hundshop) Betalade 500-nånting för exakt samma som kostade 1500 på Eivy Flodin. Om den är bra? Det beror på vad man jämför med. Jag hade en riktigt kass borste innan så detta är himmelriket för håret. Men om man tror tillräckligt så....

Linda K sa...

sofia: mmm, jag vill känna på en innan jag slår till.

Anonym sa...

Kolla in www.glanz.se för en bra borste!

Linda K sa...

anonym: will do!

Sofia sa...

Den är underbar att hålla i och bara asken är värd pengarna. Gå in på typ Eivy Flodin på Nybrogatan och känn.

Anonym sa...

Jag har två mason pearsonborstar... till mina hundar. Gå till en hundshop o kolla vad de kostar där, säkert tio år sedan jag köpte dem nu men kan inte minnas att de var så dyra!? De håller i alla fall utmärkt än, även om jag aldrig använder dem till ngt annat än mina vovvar. När jag testat på mig själv så blir det bara väldigt statiskt! Titta på toni&guys borstar, de tycker jag är brutalt bra, kostar ca 250 för en stor. Lycka till! :) ps. mer bilder på bäba, hon är underbar! ds

Linda K sa...

sofia: tack det ska jag :D

anonym: tack, ska se mig omkring lite innan jag slår till. mer bilder kommer :D