söndag, april 13

Lindar in det fint va?

Då och då får jag höra att folk drömt om mig. Cool. Jag hoppas jag är snäll i allas drömmar. För jag är en vänlig själ. Nästan jämt. Utom när jag är lite dum. Men till och med då är jag nästan alltid snällt dum. Dum med glimten i ögat. Det får man tåla.

7 kommentarer:

Anna funderar sa...

Du var så snäll så, och duktig! Tänk att sy fast alla de där bollarna på A&S-sjalen med sytråd...Det var grejer det! Och dum med glimten i ögat, kan nog stämma på mig också:)

Linda K sa...

anna funderar: dumsnäll och snäll dum är bra!

Linda K sa...

anna funderar: dumsnäll och snäll dum är bra!

Camilla sa...

Dum med glimt får man tåla. Men du är väl nästan alltid snäll? ;)

Anonym sa...

haha, jag drömde faktiskt för några veckor sedan att du skulle ha "öppen dag" hemma hos dig så att alla vi (dina bloggläsare) kunde komma förbi och fika...och jag försökte övertala min sambo att åka endå från Oslo till Stockholm för att delta..haha, helt störd :) /Tone

Astrid och Amanda sa...

Jag drömde om dig natten då du fick din dotter! Det var säkert bara för att jag läst om hur du åkte iväg och det var så spännande som det satt kvar i huvudet. Fast du var rysligt elak i min dröm, jag var skiträdd! Jag tror jag var din au pair, det var aldrig riktigt klart. Men vi var hemma hos dig och du gick typ husesyn med mig för att peka ut vad jag gjort fel.
Detta betyder dock inte att jag tror att du är sån i verkligheten! En mycket dålig au pair-upplevelse i London med en familj som var sån på riktigt lämnade spår, haha! Drömmer ofta om att bli utskälld för att inte ha städad/strukit örngotten rätt/ha gjort fel i allmänhet.
/Astrid

Linda K sa...

camilla: nästan alltid :)

tone: vad trevligt det skulle va! :D

astrid: jag skulle aaaldrig vara sån! skulle behandla dig som en familjemedlem om du au pairade hos mig :D