måndag, mars 10

Snäll-mobbing

Så, nu trackas jag öppet och hjärtligt av arbetskamrater. Lyssna inte på den där tjocka tjejen. Jobbar du fortfarande här? Du kan vara tyst, vi lyssnar på din vikarie nu. Som det ska vara.

Fast jag har även fått höra att jag ser fräsch ut! *klipper med ögonfransarna*

15 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

och dom är väl avis precis som jag, att du får gå hem på fredag :) Snygg är du idag också!

Petra sa...

Måste bara säga att du verkligen ser fräsch ut idag! Jag hade aldrig orkat ha skjorta på mig om jag varit gravid...orkar knappt det nu (är en tröjperson)

Lox sa...

Du ser fantastisk ut!

Linda K sa...

hedgehog: MOHAHAHAHAA det hoppas jag! tack söt!

petra: det är en mammaskjorta så det är inga problem. tack snälla :)

lox: men gulle!

Stumpan sa...

Det syns knappt att du är på-slutet-gravvo i dag. Rackarns snyggt!

Smartasmia sa...

Aha! Snällmobbning är helt okej säger tant Mia. Dessutom ÄR du precis så där snygg som du brukar vara där till höger idag. Fast du vägrar inse att det är en basketboll du fått till! kramen:-)

Linda K sa...

stumpan: du skulle se mig från sidan ;D

smartasmia: ja mig roar det :D tack raring, men det är i såfall minst tvillingbollar!

Anonym sa...

Du ser fräsch ut!
Tänkte ödmjukt be om lite råd angående packlista, då du ju är experten!
Tänk Mexico, två v i början av april. Vad ska man ha med sig i klädväg? Och skoväg? Lite hjälp, snälla! Kommer inhandla en del nytt innan resan, så tips mottages tacksamt..
/Sandra

Linda K sa...

sandra: men oj! jag har aldrig varit i mexico, för mig låter det värmebölja. vad ska ni göra? ut och vandra, ligga på playan?

Anonym sa...

Hade nog tänkt lite av varje, sol och bad, titta på mayaindianernas lämningar, strosa och shoppa och liknande... Det är nog runt 25-30 grader skulle jag tippa. Vilken utmaning va ;)

/Sandra

Linda K sa...

sandra: jag är inte alla avundsjuk och tycker att du ska ta med dig en skoteroverall. endast, inget annat!

L8 sa...

Men du ser ju jäkligt fräsch ut, så det stämmer ju! Håller stilen in i det sista. Men nästa vecka när du inte ska jobba, blir det lite slappare då? Kanske morgonrocken på bild hela veckan? Hör redan kommentarerna till detta: Nä, inte Linda. Hon håller stilen! Hela vägen ända in till BB. Och så är det väl. (Men vi kanske får se dig i en blommig landstingsrock så småningom??)

Linda K sa...

l8: jag tacklar säkert av när jag väl är hemmma. morgonrock utlovas! ;) men, är rockarna verkligen blommiga? jag minns dom som väldigt vita...

L8 sa...

Hos oss är dom blommiga! Eller var åtminstone när jag fick barn. Men det var ju några år sedan... Fast dom otäcka nattskjortorna i något suspekt konstmaterial - DOM var vita. Hoppas du slipper dom!

Linda K sa...

l8: ska till samma ställe som förra gången, då minns jag knappt vad jag hade på mig under förlossningen (var trot eller ej inte så klädfokuserad just då), nån vit rock. sen hade jag mina egna kläder resterande tid.