tisdag, februari 12

Vänsterprassel

Får man vara otrogen mot sin frisör? Inte lämna, bara prassla lite med en annan, ett one night stand ungefär. Jag är väldigt nöjd med min frisör och har inget att klaga på. Men man blir ju lite nyfiken ibland och undrar hur det skulle vara med nån annan.

Som nu, jag skulle vilja bli blondare. Kan lika gärna ringa min egen, men varför inte testa en annan förmåga? En gång bara? En gång är ingen gång...

Tips på prassel?

15 kommentarer:

Elin sa...

MOC på Åsögatan är väldigt bra, har aldrig gått därifrån missnöjd och jag har gråit när jag gått från många andra frisörer. Så de kan jag varmt rekommendera.

Linda K sa...

elin: tack! :)

Anna funderar sa...

Ändra på Köpmangatan är ett hett tips, har varit stammis massor av år nu!

Minna sa...

"25 kvadrat" på Regeringsgatan, hos Mikaela. Det är mitt tips.

hedgehog-sara sa...

skulle jag aldrig våga, min frissa skulle märka direkt om jag prasslat :)

ewac sa...

Jag är fortfarande livrädd att träffa på min gamla frisör, men det kändes som vi var färdiga med varandra. Numera färgar jag och min kompis varandra med färg från frisören. ewac

Vicki sa...

Håll dig till din vanliga frsör. Hon/han känner ju ditt hår så det blir säkert bäst där...Om du nu tycker det blir bra annars :)

Av min erfarenhet så är det bäst....

Kicki sa...

Ha ha, de där tankarna har jag också, ganska ofta. Har haft min frisör i säkert 5 år nu, och hon är också bra, men man vill ju testa lite nya förmågor också :). Jag tycker - kör i vind - var otrogen!

LJ sa...

Jag var otrogen en gång - och fick svart lugg :| Är blond annars, och blev övertalad att mörkt under och ljust över skulle bli fylligt och snyggt. FY! Såg ut som (ursäkta LindaK-stilen på uttrycket) en turk... Men för lyckad otrohet rekommenderar jag mitt Mohair i Solna C. Toppklass!!

polly sa...

Jag är pyttelite sugen på att prassla, jag också... Har haft lite tveksamma färgningsresultat på sistone...

Anonym sa...

Min frissa är jättebra, Hårfager på Roslagsgatan. jag har haft henne läääänge. Har varit otrogen några gånger. En gång sa jag i telefon till henne när jag beställde ny tid: "Jag har varit otrogen men han var inget bra!" Undrar vad folk skulle tänkt om de hört det och inte visste vem jag talade med.....
Ingrid

Anonym sa...

April på Domain på Biblioteksgatan är både duktig på att färga och väldans trevlig. Och ska du klippa dig rekommenderar jag Mia eller Rikard på samma ställe.
/ Sara

Linda K sa...

alla: oj tack allihop! här hittar jag säkert nån att prassla med :D

Var dags glimtarn sa...

Jonas på Two Brands
Telefon: 08-6635655
Strandvägen 11
STOCKHOLM

Han räddar och förnyar allt.:)

Linda K sa...

var dags glimtarn: tack för tips!