lördag, februari 9

Dramatiken tätnar

Inte. Fick just ett erbjudande maildeles att gå med i DinSko:s skoklubb DinClub. Och få 20 procents rabatt vid första köpet.

DinSko är inte alls min butik. Det luktar konstläder där. Jo det ska vara barnskor då. Men för den som är intresserad:

Registrera dig på www.dinsko.se före den 9 mars så får du 20% rabatt som välkomstpresent. Så gå med i DinClub NU! Erbjudandet gäller vid köp av ett par skor till ordinarie pris innan 20 mars 2008.

13 kommentarer:

sericea sa...

jag förstår mig inte på alla dessa klubbar som dom vill pracka på en. antingen är det skitkass rabatt eller så måsta man handla för minst 5000kr för att få en bonuscheck på 50 kr. wow, tack lixom...

Linda K sa...

sericea: nåt konstigt erbjudande damp ner från jag minns inte ens vem. laredoute? om man shoppade för en summa fick man reserabatt hos nån resebyrå. meh liksom!

sericea sa...

ja om du handlar på ett ställe, måste du handla på ett annat ställe för att få rabatten. det är ju det man vill, slösa ännu mera pengar o få en ynklig rabatt. blä.

Linda K sa...

sericea: dumt!

Mårr sa...

Jag har svurit vid allt (tja, det är inte så mycket, men ändå) som är heligt att jag aldrig mer ska handla på DinSko. Gjorde några snålköp där för flera år sen (priserna ÄR oslagbara) men gick de inte sönder efter två användningar så fick man ortopediska besvär av att gå i dem, snett och vint och bara att kasta.

Hmpf.
/Miss not so Foträt

PS: Förresten borde jag i något slags spegelvänd analogi med din vita månad inleda en hysterisk köpfest under samma tid. Många års sugande på ramarna due to studiemedel har gjort mig både köpförlamad och ointresserad och hela jag är i svårt behov av uppdatering, utrensning och nypåfyllning nu när jag äntligen hystat in en slant genom arbete. Kommer mig inte för! Hur gör man?

hedgehog-sara sa...

tacka vet jag Telia, där man kan få prova mobilt bredband en vecka ;)

Linda K sa...

mårr: oh! hur man shoppar? gå ignom garderoben och se vad du saknar. sen ut med dig och investera! :D

hedgehog: creeeejsy! :D

Mårr sa...

Eh..jag behöver ALLT. Det jag efterlyser är snarare lust och ork, jag når något slags nästan-medvetslöshet bara av att kliva in i en affär :(

(Jag förstår att du inte kan hjälpa mig med den biten, jag ville nog mest beklaga mig någonstans ;) )

Linda K sa...

mårr: beklaga på du, jag hamnar också i svackor ibland. men dom går alltid jättesnabbt över ;)

Miah sa...

Din sko är toppen numera. Mer och mer skor på barnavdelningen som är kopior av fina vuxenskor. Med mina små (34-35) fötter skrattar jag mig ibland lycklig över "lukten av konstläder".

Linda K sa...

miah: till sonen hittar jag en hel del fint, men aldrig till mig själv. betalar hellre mer för sånt jag har på fötterna :)

Miah sa...

Det skulle jag iofs oxå göra om jag hade möjlighet att ha skor på fötterna som tex vagabond å annat fint. Vagabond är jag kär i, kanske för att de är så ouppnåbara. Strl 35 är skitstora hos dem. Fy 17!

Linda K sa...

miah: aj då! ja man får göra det bästa av situationen :)