fredag, oktober 12

Kommer inte på nån rubbe

Jag fortsätter att lovprisa fredagkvällar. Lov och pris. Sonen och jag konstaterar varje fredag när vi promenerar hem från dagis att nu är det helg och vi är lediga från jobb och dagis. Lördag och söndag. Lördag är bäst såklart för då får man lördagsgodis.

4 kommentarer:

Grombaben sa...

Fredag er min favoritt - og min godisdag:)

L8 sa...

Nu tänker jag inte kommentera detta inlägg med mera än att jag oxå älskar fredagkvällar!!! Klart. Och nu över till två andra saker:

Ser att du bytt bok. Och jag som ville veta vad du tyckte om den förra. Så ointressant att du inte ens orkade kommentera? Sedan såsmåningom vill jag oxå veta vad du tycker om nya Inger F. Jag som lite har börjat tröttna på henne är dock fortfarande tillräckligt nyfiken på henne för att vilja veta det. (Du är ju faktiskt bibliotekarie, så jag litar på dina omdömmen!)

Nyfiken är jag oxå på en helt annan sak. OK, jag kanske inte har med det att göra, men: Har du dina gamla jeans fortfarande? Och hur löser du det med knäppningen?

Undrar hon som hade diverse fantasifulla lösningar

Loppanlej sa...

Tyvärr sover jag väldigt gott framför TV´n väldigt tidigt just på fredagvkällar... Å andra sidan är jag uppe väldigt tidigt på lördagar... ;) Ha en bra dag!

Linda K sa...

grombaben: mums!

l8: jorå, jag har bar inte hunnit, det kommer! jag kan fortfarande kränga på mig en del jeans och då har jag en sån här: http://www.miashopping.com/blog/2007/05/09/b-buckles/ funkar jättebra!

loppanlej: mmm jag somnar också rätt tidigt. men det är känslan av att ha hela helgen kvar och KUNNA vara vaken länge om man vill ;) dito!