söndag, februari 4

Lite snusk

Ser man någon med en filt på huvudet vet man att det antagligen är en kändis eller någon som har kört upp något otippat för långt.

Ok nu blir det lite underlivigt här, men jag kan inte låta bli. Har ni läst artikeln i Nöjesguiden, den om ett studiebesök på sjukhus? Ganska mycket handlar om sånt som fastnat där det inte borde fastna:

"Jag stod på en stege och skulle ställa in en bok i en hylla när jag föll". På golvet låg en locktång och tadaa - den for rätt upp in i hennes kärleksgrotta. Locktångens batterilucka hade sedan på utvägen farit upp och fungerat som en hulling. Vilken otur! Hon som bara skulle ställa tillbaka en bok.

Det hade kommit in en dam som hade halkat på badrumsgolvet. Vips - en kristallflaska åkte i fallet in i hennes underliv. Tack vare formen på flaskan hade den fastnat där inne och satt så hårt att det behövdes förlossningstänger.

Saker som folk har stoppat upp:
Citronpress, lök, korkskruv, trasig dildo, kristallflaska, locktång, bollar, tallkotte.

Nu känns det som jag har levererat lite mer information än nödvändigt...f´låt.

18 kommentarer:

Hedgehog-sara sa...

hm, tallkotte känns lite överkurs för mig iallafall ;)

Åsa på Åsen sa...

du skulle bara veta vad man får se och höra när man jobbar inom vården! ;D

Linda K sa...

hedgehog: ja varför ens försöka liksom? :O

åsa på åsen: vill inte veta... ;P

Loppanlej sa...

Shit, det var inga dåliga grejer.... citronpress och lök?? Jag har ju sagt att det är klokast att hålla sig lååångt från köket...!

Linda K sa...

loppanlej: instämmer! :D

Sofia L sa...

hahah, ja jag läste artikeln i dag. Om man nånsin har tyckt att ngt har varit pinsamt hos läkaren är den tiden nu förbi. Folk är....tjaa...hahhah roligt var det i alla fall. Läste artikeln när jag smaskade i mig en semla på sturekatten i dag, kom grädde överallt =)

Linda K sa...

sofia: sjukhussnusk och semla på sturekatten låter som en härlgi söndag! :)

Lilla Blå sa...

Men gud!! Va skickliga de är!! Det är nog inte så många som lyckas med bedriften att av misstag få in en locktång "där". Det måste vara höjden av otur.. Eller tur.. Hehe

Det skulle kanske vara bättre om de sa som det var från början, eller tror de inte att personalen ser igenom de underliga historierna?

Fast personalen måste ju förstås ha ngt roligt att berätta på personalfesten.. ;)

Linda K sa...

lilla blå: jamen precis, varför inte bara erkänna? :D

Mocca sa...

*ASG* jag dööööööööööööööör va roligt. Tack för dagens roligaste inlägg Linda. Och jag dog en gång till när jag läste Hedgehog-Saras kommentar. OMG vad roligt *kippar efter andan*

Linda K sa...

mocca: ha ha ha inte för magstarkt då? :D

Mocca sa...

*skrattar fortfarande*
Oh nej, absolut inte, jag var tvungen att skriva ett inlägg och länka till dig.
*skrattar vidare*

ann sa...

Våra goda vänner är läkare och varje vecka får vi höra otroliga saker. Kan säga att män+ dammsugare= sjukhus är ett vanligare problem än man tror...

Janne sa...

Jag kan inte sluta nynna på "det som göms i snö, kommer upp i tö..."

Det finns även en historia om en man som brände sig svårt på, eh... kärleksstaven, när han fyllt upp en termos med överkokta snabbmakaroner som substitut för "kärleksgrotta".

Är man rutinerad så vet man att makaronerna måste kallna först.

Shadow sa...

Hehe, locktång kan alltså även användas nedtill.
Vilka historier alltså! Sedan finns det ju även vissa män med läggningar som gör att de stoppar upp glödlampor och annat...

Linda K sa...

mocca: HA HA HA då skrattar jag med dig! :D

ann: HA HA HA men varför, VARFÖR? :D

janne:; HA HA HA!!! makaroner? var det det bästa han kunde komma på? Å kvinnors vägnar känner jag mig nästan förnärmad över att bli jämförd med en kastrull treminuters ;)

shadow: lever farligt, iii tänk om den skulle gå sönder. plocka skärvor ur häcken liksom *ryser*

vhcfan sa...

*asg* Både inlägget och kommentarerna är ju klockrena! Vilken bra start på arbetsdagen! (som iofs började med trist möte..)

Linda K sa...

vhcfan: he he, kul att du uppskattade :D