torsdag, februari 1

Blir dom kortare?

Bara en djup tanke på lunchen...

Blir veckodagarna kortare ju längre veckan går? Måndag är ju bevisligen längst. Säg inte emot mig. Sen hasar sig tisdag och onsdag fram. Ska veckan aldrig ta sluuuuut, undrar man. På onsdag eftermiddag kan man eventuellt känna av en viss lättnad över att ha nått halvvägs. En torsdag som denna konstaterar vi ofta vid morgonfikat att oj vad fort den här veckan har gått. Men det är ju bara en illusion. Tänk måååndag. Tänk tiiisdag. Tänk ooonsdag. Nå, torsdagen tuffar på i ett visst tempo. Fredag går fort som helsefyr. Den fnissighet som brukar infinna sig dagen till ära är säkert behjälplig.

Konstpaus: kollegan har just fått ny mobiltelefon. Hon provar just nu sin bluetooth, det är väldigt underhållande att iaktta. Den vill inte riktigt sitta kvar, ha ha ha ha!!!

Lördag och söndag ska vi inte ens tala om. Så jag gör inte det.

Fortsättning kollegans mobil: HA HA HA vi får inte upp luckan till batteriet. Vi hittar inte ens luckan! *skrattar ihjäl mig*

5 kommentarer:

Minna sa...

Och gissa vem som är ledig imorgon och på mååååndag.

jag
jag
jag

(sägs med Cecilia Frodes röst i uppsättningen Ängelen)

Linda K sa...

minna: då är du ledig en kort och en lång dag, grattis :D

(sägs med min egen röst, som jag tycker är vansinnigt obehaglig att höra på själv)

Agneta sa...

Jo men visst måste dagarna bli kortare och kortare. Annars förstår jag inte hur det går ihop att helgen tar slut i en blinkning. För det är väl inte så att tiden går fortaren när man har roligt eftersom man alltid har så in i bängen roligt på jobbet???

hedgehog-sara sa...

jag har också fått en ny mobil på jobbet - med sån konstig öronhängare till. Hur ska den sitta?????

Linda K sa...

agneta: nä jag chansar på sena kvällar som tar ut sin rätt i slutet av jobbveckan :)

hedgehog: jag undrar om den är skapad för män med större öron? :D