torsdag, oktober 26

Streetstyle i vardagsrummet?

Jag lägger inga värderingar i den här frågan (jo förresten, några kanske), men varför skickar man in egna foton till Stockholm Streetstyle? Är inte det lite fusk? Aningen desperat? Eller kanske helt enkelt av stolthet? Det önskvärda är väl att man ska fotas ovetandes och huvudlös "på streetan" liksom? Själv försöker jag desperat se cool och inbjudande ut när jag gör stan, vilket inte är alltför ofta. Skam den som ger sig! Än är jag inte heller så desperat att jag skickar in eget foto. Å andra sidan, mig kan man ju se sig kräkfärdig på här i bloggen...

UPDATE: ber om ursäkt litegrann. Tydligen uppmanar Sthlm Streetstyle folk att skicka in sina outfits. Trodde att det mer var galna spontaninskick. Förlåt då.

15 kommentarer:

Minna sa...

Ja VARFÖR????
Det är pinigt.
Jag blev faktsikt fotad själv en gång, i julas. Jag såg nog cool och inbjudande ut... hahahah.

Anonym sa...

Men du har ju en egen blogg och lägger upp bilder, är inte det samma sak?
Att blogga är väl narcisistiskt?

Linda K sa...

minna: åhå, var skådar man den då?

anna: tycker inte det är samma sak, jag lägger ut bilder på min egen blogg, skickar inte till andras. håller inte heller med om att man automatiskt är narcissistisk (vilket ord!)för att man bloggar.

Anonym sa...

Har precis suttit o tänkt samma sak... hm.... håller helt o hållet med dig. Undrar bara varför de gör det? Ngn som vet?

Anonym sa...

Har tänkt exakt samma sak!! Blir man inte fotad på stan är det ju inte "stockholm street" av bilderna....eller?! Snillen spekulerar ;)

Anonym sa...

anna och elin: japp, vi snillen får spekulera vidare :D

Anonym sa...

Har också tänkt på det.. visserligen är min blogg säkert jättepinsam enligt vissa, med förekommande foton på mig själv. Men det finns ändå en gräns, för mig i alla fall.

malla sa...

Vad som fashinerar mig med några av de inskickade bilderna är de skumma poséerna vissa står i?!??? Jo, jag förstår att de försöker posera snyggt men vissa ser bara.... ehh jag vet inte..... Inte riktigt normala ut iaf! Fast det gör kanske inte modellerna de försöker efterlikna heller!:) Och om man nu råkar hamna i en konstig pose, så är det väl bättre att göra det när man inte blir medveyey fotad? Fast de streetstyletagna bilderna är ju snygga allihopa!

Och för att komplimentera lite när jag är inne och kommenterar så tar du också fina bilder! jag lyckas alltid få ngn skum vinkel när jag ska självfota! Eller så ser jag kanske sån ut?! :)

Linda K sa...

hanna:det kanske är folk som inte har nån blogg att stoltsera på? :D

malla: ha ha ha jag tar säker tupp emot tio bilder vissa dagar. Skumma vinklar finns det gott om :D

Petra sa...

Haha!
Det där har jag också tänkt på!

Linda K sa...

petra: :P

Anonym sa...

Men eftersom Stockholm streetstyle efterlyser att man skickar in bilder, så är det väl inte så konstigt att folk gör det? Jag tror att folk som har egna bloggar tycker det är bra reklam för sin egen, och de som inte har en egen tycker kanske att det är kul att visa en outfit då och då.

Anonym sa...

Måste även tillägga att jag inte alls håller med om att någon slags omedveten konstig pose skulle vara bättre än en medveten - tvärtom!!

Linda K sa...

anna: jaha! det har jag inte fattat, då förstår jag bättre :)

Anonym sa...

http://stockholmstreetstyle.blogg.se/240706202658_vill_du_visa_upp_din_stil.html