tisdag, oktober 31

Deep thoughs IV

Dragkedjan kan vara så rätt och samtidigt så fel. När det gäller klädesplagg alltså. Försökte först hårddra men kom fram till att det ofta är olika från fall till fall. Försöker mig ändå på en liten sammanställning. Man behöver inte hålla med men så här tycker jag.
  • På jeans funkar det ju alltid. Ett tag fick jag för mig att jag bara ville ha knapp-knäppning på jeansen, men nu känns det som att det kan kvitta. Läste dessutom nånstans att det är upphottat att ha dragkedja längst ner på benet på jeansen. Tur att jag har mina Stella McCartney då :)
  • Stickad kofta - funkar nästan aldrig. För mig iallafall. Sen finns det väl alltid undantag, men i 99 procnet av fallen ser det inget vidare ut när man ser en dragkedja på en kofta. Utom på min farmor då, hon har en röd egenhändigt stickad och hon är sötast i världen i den (se, det finns alltid undandtag)
  • Jackor är ju som gjorda för dragkedja. Nästan bättre än knappar. På kappor däremot går kedjan fetbort.
  • På skjortor - jag ber en stilla bön att det inte existerar. Samma sak med kavajer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahah när jag gick på gymnasiet (90-talet) hade jag en brun skjorta i mockaimitation med dragkedja!! Fattar inte hur jag kunde ha den på mig...

Linda K sa...

anonymous: HA HA HA! jag utnämner dig till dagens stilikon! :D

Anonym sa...

hej

jo jag undrar hur du gjorde när du "fick" prenumeration på womens wear daily. Jag älskar tidningen och hemsidan, hur får jag prenumertionen?
skulle vara mkt glad om du svarade till Diyaanha@hotmail.com .. tack på förhand!