söndag, oktober 29

Fråga kolon

Måste verkligen "kaffe-Linda" synas där uppe för att hon ska synas när hon kommenterar? Kan man dölja henne på bloggen och synas i kommentarerna? Känns som det är lite väl myket självporträtt i bloggens övre regioner...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hello Linda. Busy weekend here; Thursday night went to see DJ Ferry Corsten (from Rotterdam) at a downtown club and last night we dressed in our 70's outfits for the Halloween party at Pleasure Island. Today...I am resting! Hope you had a good weekend too. BobK/

Översättarhelena sa...

Jag tror att du kan ta bort den och ändå ha den i kommentarer. Leta upp "!-- start #profile-container --" i templaten. Ta sedan bort allt mellan "dt class="profile-img"" och nästa "/dt". Då ligger ju bilden ändå kvar i din profil på Blogger. Om du redan har testat detta och det inte funkar så har jag ingen aning :)
(Alla koder ovan saknar vinkelparenteser, annars går det inte att posta kommentaren!)
Men jag skulle vilja ställa en helt annan fråga: Jag har köpt en sån där knytblus på Åhléns som jag har sett att du också har. Den är ju i helsiden och det står att man ska kunna tvätta den i maskin. Men vågar man verkligen göra det? Har du gjort det eller handtvättar du den?

Linda K sa...

bobk: sound like you had fun. So did I, except for quite a terrible hangover saturday :S

översättarhelena: tack, ska genast testa det!
Just nu får jag hjärnsläpp och minns inte hur jag har tvättat min blus (för jag HAR tvättat den). Står det att maskintvätt är ok ska det ju funka, tycker att Åhlens brukar vara rätt pålitliga så. Men jag brukar nog slänga den i en handtvätt ändå (tills jag blir lat och inte orkar längre, då åker den in i maskinen ändå). Visst är den fin, vår blus! ? :)

Linda K sa...

översättarhelena: hm tror inte det funakr, min kod ser inte ut så. tack ändå!

Petra sa...

Allt som är ömtåligt tvättar jag på 30 grader ylle.

Då klarar sig det mesta.

:-)

Linda K sa...

petra: låter bra. Förresten, skulel inte du visa cowboyhattar? :D

översättarhelena igen: har du fått din cacharelskjorta från laredoute än? hur är den?

Översättarhelena sa...

Linda: Jo, det lär nog bli så att jag också tvättar Werablusen i maskinen om jag känner mig själv rätt. Den är verkligen fin. Och otroligt skön också!
Cacharelskjortan kommer inte förrän 25 november, suck och stön! Å andra sidan är den sänkt till halva priset på LaRedoute nu :)

Översättarhelena sa...

... och då var jag alltså så pass gniden, jag menar sparsam, att jag la en ny beställning och tog bort den gamla! Leveransdatumet var lika trist i vilket fall som helst, 25 november :(

Linda K sa...

översättarhelena: rätt gjort! klart man inte vill betala fullpris när den finns till halvpris :)