lördag, oktober 14

Ska vi byta...

... ska vi byta grejer, ska vi byta grejer med varann? Jag byter min H&M-plagg mot en Cacharel...

Jag kommer att göra mig känd som hon som tar hem kläder och provar tusen gånger, för att sen lämna tillbaka igen. Men wtf, man måste ju känna in ett plagg innan man bestämmer sig. I ren lyrik över att ha så mycket vackert omkring mig på Awsome rags plockade jag idag med en Cacharel"blus" hem. Känner redan nu, när ruset lagt sig, att det antagligen inte är en keeper. Men åh vad fin den är!

8 kommentarer:

Anonym sa...

näe,inte har du väl lämnat tillbaka klänningen? det går ju inte... måste det ena utesluta det andra? om jag får citera dig "en klänning är aldrig fel" och komplettera med ett eget "man kan aldrig ha för mycket kläder, bara en för liten garderob"

Linda K sa...

johanna: jo jag gjorde det! 500 för en klänning som jag inte kommer att kunna ha på jobbet utan att nån undrar "när det är dags"... Vid håller att en klänning aldrig är fel, men ...åh alltså liksom... äh f*n jag vet inte.... :O

Anonym sa...

He he, den har jag också köpt och returnerat... :)

Linda K sa...

hotspot: mmm den är ljuvlig... men till det priset? :S

Anonym sa...

Hej Linda!

Du är en "farligt" bra bloggare som inspirerar till många inköp som inte stöds av en skral studentkassa ;-) Nu undrar jag som sett denna fina blus hos MRS H, vad fick du betala för den på PUB?

/Lovisa

Linda K sa...

lovisa: aaaalldeles för mycket, inte ett pris som fungerar för en bibliotekarielön heller! Antagligen samma som på Mrs H :S Den får åka tillbaka till de awsomma ragsen. Och tack, vad kul att höra :D

Anonym sa...

Precis så resonerade jag också...

Linda K sa...

hotspot: den åker tillbaka. har förresten eventuellt en annan cacharel på g, nåt som du har :)