tisdag, mars 11

Klokt val

Tittar på listan över deltagare på VR-minglet och känner viss tacksamhet över att jag inte ska dit. Det är ju mormorsvarning på mig i det sällskapet!

Nä, istället tänker jag lyxa till det med pressfrukost hos min
favoriträv!

UPDATE: Ehum... om Lina känner sig gammal, vad är jag då. Från före Kristus, typ?

14 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

very klokt var det :)

Linda K sa...

hedgehog: hade jag egentligen nåt val? ;D

hedgehog-sara sa...

nä :)

Linda K sa...

hedgehog: just :P

Loppanlej sa...

jösses.. har inte hört talas om en bråddel av dessa tjejer.. Är man gammal och grå tro??

Linda K sa...

loppanlej: det hedrar dej! :)

Smartasmia sa...

Moahaha! Menotging heller:-) Fast hade jag gjort det hade jag fått "horn-i-pannan" och susat runt och spridit min mer eller mindre välvilligt mottagna visdom bland dem! Sådeså.

Smartasmia sa...

Update-Mia: well...då är lan jag från tidig kritaperiod:-) Men seriöst tycker jag inte att det var så farligt...bara kul med åldersspridning ("kom-med-här-så-ska-tant-bjuda-på-lite-glass"). Fast hade jag gått på sånt mingel när jag var 15-20 ngnting, hade jag bävat och skakat av rädsla! Hoppas de får kuligt:-)

MiaShopping sa...

Det är med blandade känslor jag går dit på onsdag. Det ska bli jättekul att träffa alla men samtidigt känns det som helt fel stället för en 30+ att hänga på :)

Linda K sa...

smartasmia: klart det är kul med blandningen. men jag är ju så jäkla gravid så att jag skulle känna mig fel bara för därför. eller nåt...

miashopping: u go girl! rapportera :D

Susanne sa...

We are medelålders and we are proud! Frågan är väl vilket utbyte man har av 20-åringar som modebloggar, vad vet väl de om hängbröst och växande bakdelar?
:-)

Linda K sa...

susanne: hörru du det vet jag inget om heller ;D jag tror man kan ha utbyte av ungdomar också, men kanske inte i stor trupp...

Susanne sa...

Nejnej, jag vet inget om detta, jag har bara hört rykten om att tre barn kan ha den effekten.;-)
Jag är också helt upp för att prata med personer i annan livssituation än en själv, men tycker att det verkar lite överväldigande med alla dessa mer eller mindre intressanta men kompetenta bloggare i 20-årsåldern. Höggravid eller inte, jag förstår att du stannar hemma! Dessutom, tycker jag fortfarande att det är konstigt att de som är 15 yngre än jag kan prata alls (de är 22 år). Jag som är så ung! Hur gick det till?

Åldersnoja tror jag det kallas. Eller 40-årskris.

Linda K sa...

susanne: ha ha ha ja det är ett mysterium! :D