onsdag, januari 2

Andrum

I eftermiddags avreagerade jag mig genom att stoppa sonen i bilen och ta en tur till Täby centrum. Inte himmelriket på jorden, men bättre än många andra inomhusaffärssamlingar iallafall. Efter muta på BR Leksaker svirade vi runt ett varv eller två. Resultat: en påse malet espressokaffe till morgondagens morgonlatte.

För det första hittade jag inget som kändes hurra. För det andra känns det menlöst att titta på söta små koftor och klänningar, för att inte tala om jeans. För det tredje finns det bara large och x-large kvar av allt i mammaväg jag eventuellt skulle vara intresserad av (varför är det alltid så? Men nån där uppe måste ha sett mig och tänkt att nu så är det väl ändå hennes tur, min tur att hit) och för det fjärde känner jag mig faktiskt rätt nöjd.


Frid och fröjd alltså.

10 kommentarer:

polly sa...

Åh, det är ju min nya hood. ;)

Linda K sa...

polly: åh, vi kunde ha fikat!

polly sa...

Fast just nu är jag hemma. Men nästa gång så!

Linda K sa...

polly: men du bloggar inte? :O

polly sa...

Jag bloggar väl visst?

Linda K sa...

polly: ja förlåt, jag såg sen :)

yllet sa...

vad konstigt! Här finns bara mammakläder i small eller x-small! Vi kanske kan byta liv? Som i de där läskiga programmen på TV? Fast jag vill nog ta med mig både T ch Busa.. Nä jag slasar runt i mina mammakläder sen förra gången ett tag till tror jag.. :)

Linda K sa...

yllet: tyypiskt ;)

jag slängde mina mammakläder och sålde en del, ville aldrig mer se dom när jag väl slapp. har en känsla av att jag kommer att känna likadant den här gången också...

ewac sa...

Dottern och jag var på Götgats backen och försökte byta en rea väska men ack och nej .
Det gick inte för sig . Det stog inget om det på kvittot inget runt kassan men en liten sk....ten lapp på väggen. Som tur var så köpte en stor kompis den stora väskan så jag den lilla människan slipper gå med en jätte väska.
ewac

Linda K sa...

ewac: är inte jätteväska cool? kanske inte om man drunknar med den. slutet gott allting gott då iallafall :)