lördag, januari 19

Glad för det lilla

Ibland kräks jag på det, men då och då uppskattar jag ändå mitt kassa lilla centrum. Som idag när det regnar som stormar. Då räcker det så bra. Sonen och jag tog bilen dit och knatade kring. Uträttade några ärenden, lånade böcker på biblioteket, tog en fika (minisemla!). Kom hem med jättemånga kassar barn- och bebiskläder.

Både mamma och son är goa och glada.

9 kommentarer:

fru A sa...

lät ju alldeles lagom, med det här trista vädret! trevlig helg!

Anna funderar sa...

Ditt lilla centrum verkar myyysigt. Borde man kanske åka dit? Nåja, mitt lilla centrum är väl ganska OK det också, men ingen mysfaktor *skrattar åt Sickla köpkvarter - världens fånigaste namn* Men Söder funkar bäst, kolla min blogg.

Annie - PD sa...

Mysigt :)
Minisemla är gott och precis lagom!

Linda K sa...

fru a: precis. känner mig dessutom oyymplig och orkar inte ta mig så mycket längre.

anna funderar: nä SÅ charmigt är det inte, men det känns hemtamt :) ok, tittar in!

annie: minisemla räcker! :)

Lox sa...

Vi köpte årskort på Pelle Svanslöshuset. Antar att vi kommer att slå ihjäl många regniga em där. (Det är ju det eller IKEA man kan välja mellan en regnig helgdag. Eller biblioteket... .)

Linda K sa...

lox: där har jag aldrig varit men det låter ju barnkärt. får testa nån gång!

Anna-Karin sa...

Mitt lilla centrum består av Ica Maxi, Lindex och Systemet. Där inhandlades samtliga julklappar 2007. Med 1 st 3-åring, 1 st ny bäbis och ett otal mjölkstockningar hade nöden ingen lag... Fast man kommer ganska långt med låga förväntningar =P

Linda K sa...

anna-karin: låter osm en utmärkt nödlösning! usch mjölkstockning är ingen höjdare :(

fredrik sa...

nu blev jag väldigt semmelsugen så det är typiskt att klockan är 01:04, alla affärer är stängda och jag har glömt numret till semmelakuten. men imorgon, då.