tisdag, december 4

Nej tack jag har smak

Ett tips till magasin som försöker värva medlemmar med märkliga gåvor: skriv aldrig att den blivande prenumeranten får "ett trendigt halsband" eller "en modeväska". Det luktar ju fejkskinn och Pilgrim lång väg. Pashminasjal är så uttjtat så jag dör. Nej jag ska nog inte ha nån prenumeration den här gången.

14 kommentarer:

Anna sa...

elle interiör frestade m anteckningsbok fr bookbinder. det var iallafall en användbar grej. fin också. men säg de give-aways som man är perfekta:) har försökt att tacka nej till dyl premier ibland, men det visar sig alltid väääldigt svårt. funkar ungefär lika bra som att avspisa en telefonsäljare som vill GE bort nåt skräp *gillar inte alls*

Linda K sa...

anna: ja en del har ju mer klass på sina gåvor. men hellre billigare eller ett extra nummer.

Minna sa...

Huah - för de där gratis Pilgrims-smyckena.

BTW
The rör is mouving towards ya'.

Linda K sa...

minna: iiuuu! fint på vissa, inte för mig.

hjälp, nu blir jag rädd...?

Linda K sa...

minna: HA HA HA, NU trillade poletten ner! looking forward to the rör :D

http://virrpanna.blogs.se/ sa...

Men det är väl rent generellt så att allt som måste märkas med "moderiktig" eller "trendig" i beskrivningen per definition inte är det?

(hm, så det är hos blogger man inte får lämna sin länk numera alltså? nå, då fuskar jag lite)

/Virrpannan

Astrid och Amanda sa...

Haha, fast jag älskar fejkskinn eftersom jag är vegetarian som inte gillar att använda skinnprodukter! Men jag förstår precis vad du menar. Här i England är de presentgalna med alla lösnummer. Man får typ "en väska och en kinder bueno!" (förra månadesn Glamour), helt random saker. Choklad är ju i och för sig aldrig fel, men jag har så himla många skitfula väskor i någon slags stel bomull/nylon-mix som jag aldrig någonsin använt.

Fast ibland har man tur och får något fint, då blir man glad! De gav bort många sladdriga bikinisar i somras dock, åh de var det mest kroppshatande små slinkiga saker jag någonsin haft på mig, hu, de åkte ner i papperskorgen direkt...
/Astrid

Mrs J sa...

Har också undrat över alla märkliga premier. Ibland får jag enkäter från div tidningar. De gånger enkäterna handlat om tänkbara premier så har jag sågat allt med sjalar och trendiga smycken. Finns det verkligen enkätsvarare som gillar sådana premier?

Just idag var jag väldigt road av den odefinierade storleken på det trendiga halsbandets hänge. Snackar vi julgranskula eller pärla!?

Linda K sa...

virrpannan: jag det är nog så.

men en del får ju dit sin länk?

astrid: ha ha ha, ja bikinisarna är vidriga :D det finns ju fina tygväskor!

mrs j: beställ en så får vi se, snälla :D

Mrs J sa...

Njae... Har redan ett halsband med en rätt stor jordglob på. Men annars så hade jag nog behövt något till "vardagsjeansen" ;-)

Mie, Absolut Guldkant sa...

Eller väska med skinnkänsla! Det har jag fått;)

Linda K sa...

mrs j: ;)

mie: ooooohhhh!

Jerry sa...

Aprpå tonaliteten i reklamen, så tror jag att du skulle gilla den här: http://www.gapingvoid.com/Moveable_Type/archives/002843.html

Linda K sa...

jerry: :D