lördag, februari 11

Vad sova i?

Tänkte på en grej nyss när jag gled i pjamasen, bestående av randig pjamasbyxa från H&M och prickigt linne från nån annanstans. Att vad snyggt vissa sover. Eller vad snyggt dom sover i, rättare sagt. Carrie i SATC är min guru i mångt och mycket, bland annat när det gäller sovplagg. Söta små linnen och topar, gärna två stycken så att det ena skymtar under det andra. BH under linnet är inte ovanligt! Hur skönt är det att sova i då? Eller gudomliga långa silkesnattlinnen med spetsar till långt ruffsigt hår. Om jag sover i långt nattlinne hamnar det liksom runt midjan under nattens gång. Och jag är lite frusen av mig, så minilinnen funkar inte riktigt, inte på vintern iallafall. Man borde kanske sova snyggare?

PS. Älskar dom där göra-mörkt-grejerna hon har för ögonen nattetid! Måste skaffa. Även om dom efter en natt med mig antagligen sitter nån helt annanstans än över ögonen.

16 kommentarer:

Anonym sa...

hehe mmm jag brukar sova med en sån
finns ju på HM tex, men jag har hittat några jättesöta på nätet som jag skrev om för ett tag sen
http://snyggmary.webblogg.se/080805194600_sovmasker.html

Linda K sa...

snyggmary: åh vad söta! Har inte letat seriöst, dags att börja med det nu!

Anonym sa...

Åh jag håller med, jag är vrålsunkig när jag sover! BH-grejen har jag läst i en sex&city bok att det fanns en tanke bakom, minns int evad den var bara. Hm, måste rota fram boken...

Anonym sa...

På vintern måste nästan komfort gå före glam nattetid - det blir ju så kallt annars!! Po.P har världens skönaste mjukaste pyjamasar!! Men så klart skulle även jag vilja se lite najsare ut när jag sover...

Ögonmask är ett måste, speciellt på sommaren, men även jag behöver en fin så tips mottages tacksamt!! Nu har jag en ful en som jag fått av SAS under en långflygning. Väldigt glammigt.

PS. Om jag inte minns helt fel så var behågrejen att SJP inte ville ha nakna boobs i serien. Därför föreslog hon behå, jag tror hon blev inspirerad av någon gammal moviestar.

Linda K sa...

hotspot: i kiss and tell?

ida: medhåll, vintertid går minisovkläder bort. Pjamas på! bh kan ju se snyggt ut, men knappast skönt...

Polly sa...

Nej usch för att sova i BH! Det gjorde jag inte ens när jag var höggravid eller ammade, nånstans måste jag sätta gränsen! :)

Vintertid: grå fladdriga pjamasbrallor H&M med valfri tunn t-shirt. Helst öppet fönster.
Sommartid: trosor. Definitivt öppet fönster.

Anonym sa...

Sova i kläder?! Nä tack! Hatar när tröjan/linnet har snott sig 48 varv runt kroppen och pyjamas byxorna har åkt upp till ovanför knäna. Nä, här sovs det som gud skapade mig. ;) Fast, när det är riktigt kallt så åker dunsockorna på till jag har fått upp värmen.

Anonym sa...

Om jag inte minns helt fel så var det Marilyn Monroe som sov med bh för att inte få hängbröst!

Linda K sa...

polly: iiii öppet fönster på vintern? iiiiiiiii!!! sommar däremot helt ok :)

åsa på åsen: hurra vi har en nakensovare! :D Körde också au naturelle tidigare men har blivit frusen på gamla dar.

nannis: man kan ju tänka sig det ja. Själv har jag inga monroe-behag, men ändå...

Linda K sa...

men! Nu måste jag bara meddela att när jag nyss kommenterade och skulle skriva in den där bokstavsramsan så stod det BH sist i ramsan. Oj oj oj...

Anonym sa...

Jag sov näck tills jag blev gravid! Sen kändes det konstigt att sova naken, och sen när jag fick sova med barn i sängen så tyckte jag att pjamas kände lämpligt. Fast med öppet fönster, då.

Polly

Anonym sa...

Yes, kiss and tell was the book!

Elin sa...

Ja jag har ju just tagit mig igenom hela SATC-boxen, och förundras ju över hur snygga påslakan de har jämt och ständigt, förutom Mirandas aprikosa gemigbättrekarmalakan i säsong 4 eller när det nu var.

Anonym sa...

Good design!
[url=http://rmnxyxfq.com/ccvn/zqsa.html]My homepage[/url] | [url=http://tumswajn.com/dcmm/miij.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://rmnxyxfq.com/ccvn/zqsa.html | http://uqfrepub.com/eime/njec.html