söndag, februari 19

5 fynd?

Visst är det rätt kul att sånt som man ( i klädväg) dissat och kastat upp på vinden hemma hos föräldrarna nu plötsligt känns helt rätt igen? Jag trotsade vindkylan och tassade upp i pappas raggsockar och fleecetröja och rotade runt en god stund. Totalt kaos råder på denna vind. Har sagt i flera år att vi ska röja. Får se om det blir av i sommar?

Plockade med mig några saker ner, varav samtliga ligger i tvättmaskinen nu. Får se om dom kommer till pass.
  1. Mina gamla ridbyxor! Beige och med skingrejer på insidan av knäna. Undrar om jag fortfarande kommer i dom? (anar man ett hästtema i mina outfits nu för tiden? ja men jag är uppväxt på landet ju)
  2. Vita Busnelshorts med ganska hög midja. Hello summer!
  3. Vit skjorta med sjömanskrage. Söt! Några fläckar dock, får se om dom går bort i tvätten...
  4. Mammas gamla ljusblå korta kjol med snygg knäppning framtill. Ska bara strykas lite.
  5. Men hallå! Ett par mörka Filippa K-jeans. Lite för korta och alldeles för vida nertill. Jag anar ett par shrots..

Och så vill jag bara dela ut dagens guldstjärna till mig själv. Tre fikatillfällen. Lika med tre bull- och kaktillfällen. Jag drack bara kaffe hela tiden!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Såg ni alla röda skor på Elle galan...
ewa

Anonym sa...

Du är absolut värd en guldstjärna för att du bara druckit kaffe. Jag för min del kunde inte motstå hambakt semla och senare inte heller efterrätt efter dagens middag.

Anonym sa...

Låter som utmärkta garderobsfynd!

Anonym sa...

Grattis till alla fynd på vinden! Heja farbrors vind! Där hittade jag ju för ett par år sedan min mammas Marimekkooutfits som kom till användning! Klart att du kommer i ridbyxorna: tre fikor med bara kaffe och det var väl bara så där trtton år sedan sista ridlektionen...

Polly sa...

Karaktärsfasta Kvinna! Grattis till fynden!

Linda K sa...

ewa: naj! jag missade galan! :O

intressesmurfen: mmm, har dock druckit aaaalldeles för mycket kaffe :S

hotspot: hoppas det!

u: testade dom nu, och visst dom är väldigt stretchiga. Men man ser ju inte direkt smal ut i dom...inväntar smalare tider alternativt låååång tröja till :)

polly: banne mig, jeansen sitter tight, det är tecknet!

Anonym sa...

själv har jag frossat i bakverk hela helgen eftersom jag haft kalas. inte kan man snåla in när det är MITT kalas och jag råkar vara huvudpersonen tillika bakerskan? nope. och åh vad roligt med alla fynd. jag gjorde samma rajd här förra veckan, ganska framgångsrikt faktiskt.

Linda K sa...

lindarling: du är ju en smalis OCH du har fyllt år, då BÖR du frossa :)

Ridbrallor på jobbet, vad tror du? Helt galet?

Anonym sa...

määääh, du är ju OCKSÅ en smalis ju! och ridbrallor, jag säger yes till det eftersom jag har ett par apsnygga militärgröna med siden-skoning som jag fyndat på hempa. det är mina partybrallor det.

Linda K sa...

lindarling: stabil! då vågar jag dra p åmig min amed :D

Linda K sa...

stina: pogo pedagog-Linda svarar som så att fixa fika du men du behöver ju inte vräka i dig av det goda för det. Kaffe/the och frukt? Man ska absolut inte äta för att andra förväntar sig det. Min farmor tror alltid att jag håller på att utveckla anorexia när jag tackar nej till hennes bakverk, och tro mig, så smal är jag inte! Jag brukar meddela kollegorna att jag har börjat mitt nya sunda liv (vilket jag gör med jämna mellanrum ;) och så skippar jag det onyttiga vid fikat. Man har lika trevligt för det! Pedagog-Linda har sagt sitt, hare kul på konferensen :)