söndag, februari 12

Ebbas stil - Lindas stil

"Vilka är de nya stilikonerna? Varför blev det plötsligt accepterat att betala över 3000 kronor för ett par jeans? Finns det verkligen tjejer som är beredda att spendera drygt 50 000 kronor på en handväska? Vad är det för skillnad på skor från Jimmy Choo och Manolo Blahnik-och vilka föredrar Jennifer Lopez? Svaren får du i den välkända modejournalisten Ebba von Sydows praktiska, personliga stilguide om ungt mode, internationella kändistrender och den eftertraktade glamourstilen.

Den nya statusaccessoaren handväskan tillägnas ett eget kapitel. Du får handfasta skötselråd och rekommendationer inför ditt nästa inköp och tips på hur du skiljer en äkta designerväska från en kopia. Även jeansen får ett alldeles eget kapitel, där du får reda på vilka märken som gäller, hur storlekarna hänger ihop och vad du måste tänka på när du står i provrummet.

Ebba delar med sig av sina bästa och sämsta klädinköp, lär dig att bli en smartare shoppare genom att undvika de vanligaste fällorna och listar sina favoriter inom skönhet, hår- och hudvård. Boken är späckad med snabba, enkla stilknep och roliga fakta om vilka produkter och märken som kändisarna föredrar. Dessutom intervjuas några av Sveriges främsta experter inom områden som lyxig shopping, jeans, smink, styling och konsten att handla och sälja kläder på Internet, utan att bli lurad.Ebbas storasyster Amy von Sydow har illustrerat boken med färgstarka, inspirerande akvareller på plagg, skor och accessoarer, som kompletterar bilderna på trendsättande Hollywoodstjärnor-och på Ebba själv." (text från Bokus)Hurra!

UPDATE: En av presentgivarna fick en liten dotter i morse, hon ska heta Ebba!

8 kommentarer:

Polly sa...

Kul present!!

Linda K sa...

polly: ja ajg ser fram emot den! Boken kommer ut först i mars...

Anonym sa...

Den kommer att sälja som saft i Sahara!

Anonym sa...

åh vad roligt! den måste jag köpa!

Anonym sa...

Bra present!!

Försöker febrilt komma på ett hållande argument till att köpa in den på jobbet... vet inte hur bra den funkar på ett pyttelitet landsortsbibliotek där åldersgruppen 13 - 30 inte verkar existera...

Jag är jättejättesugen på att kika på den så jag hoppas att jag kommer på något.

Anonym sa...

jag hade också skrivit om den i min blogg! längtar sååå tills den kommer ut! :)

Linda K sa...

hotspot: ja det kan man tänka! fniss komiskt uttryck förresten :)

sigrid: snart ere mars!

ida: du behöver den för att kompetensutveckla dig själv!? :)

malin: coming up!

sheida: då är vi två. eller tusen? eller tiotusen? eller...??? :)

Anonym sa...

Linda: ah, det argumentet kan väl ingen motstå? Tack för hjälpen!!