tisdag, november 1

Se men inte röra?

Kom på en sak idag när en kollega muntligen kommenterade något jag bloggat om. Inget revolutionerande, men jag har inte tänkt så mycket på det förut. Att bara för att det inte haglar in kommentarer från folk innebär det nödvändigtvis inte att det inte är många som läser på bloggen. Har nämligen undrat lite varför så få av mina "gamla" vänner hör av sig via min blogg, och tänkt att dom kanske inte är intresserade. Eller så är dom det, men väljer bara att inte kommentera. Är det så, kompisarna? I så fall är jag jätteglad över att ni läser mina inlägg! Man behöver inte ha åsikter om allt som skrivs. Och vill man ha det men inte röja sin identitet kan man ju vara anonym. Får sällan/aldrig anonyma kommentarer. Det är ju lite spännande mystiskt sådär om man får det. Vem kan det vara, vem kan det vara???

Nu ska jag scanna av mina favvo-bloggar. Kanske kommenterar jag anonymnt, bara för att!

5 kommentarer:

Anonym sa...

så där e det med mina kompisar med. man tror inte att nån läser bloggen men sen kan de kommentera nåt lixom. 'jaha har du hittat din halsduk alltså' ehh ja hur vet du, jaha du läste det.. De är inte bloggare själva o hajar väl inte att det är trevligt med kommentarer o så :)

Anonym sa...

hej!

vet inte om jag räknas till gamla vänner, men jag läser din blogg varje dag. mkt kul och trevligt :-)

det är du, linda skugge, ebba v. sydow och anna på mymarkup som är mina fyra bloggmåsten nuförtiden.

ps, har faktiskt även även försökt gro ekollon med inspiration härifrån bloggen (här i hägersten har det funnits gott om dem, ekollon alltså, bloggar vet jag inte..), men det gick inget vidare. det blev brungröna groddar men så blev de helt "slemmiga" efter ett tag. vet inte vad jag gjorde fel..

Linda K sa...

mary: men precis! Muntliga kommentarer är ju också kul, huvudsaken är att dom läser :)

Måste förresten säga att jag diggar (får man använda såna uttryck nu förtiden?) ditt bloggnamn! Och, Blogging-boken, är den bra?

jeanin: tack, vad glad jag blir. Om du gillar min blogg är du definitivt en, om inte gammal så iallafall ny, vän!

Ekollonen tenderar att bli lite slemmiga, man får liksom "slemma av" dom. När lilla svansen sätter fart och börjar växa brukar slemmet avta. Ok nu har jag skrivit slem tre gånger, det räcker. Mina ligger i blöt än, fick till slut några av en bloggläsande och -kommenterande kompis. Lycka till med dina ollon!

Anonym sa...

Jag känner inte dig men brukar titta in allt som oftast ändå. Jag gillar din blogg! Den är allsidig, personlig och innehållsrik. Keep up good work!

Linda K sa...

melinda: tack snälla! :)