fredag, november 11

Content - handväskan i samtidskonsten

Heter en ny utställning på Galleri 3, Kulturhuset. Ett måste för alla med samma brinnande väskintresse som jag. Vernissage i morgon kl13. Utställningen håller på till den 26 februari. Sjutton kvinnliga konstnärer bidrar med verk. En exposé över handväskans historia utlovas även.

"Handväskan är ett laddat föremål och en symbol, lite som en bil. Den har en yttre form som ger tydliga signaler om status och personlighet, och ett innehåll som tvärtom många gånger är mycket privat."
Sissi Nilsson, Kulturhuset
1 sak man sällan hittar i en handväska: blomfrön
(enligt 10-poängsuppsatsen "Handväskan inifrån och ut")

På Stan tipsar om sidor om handväskor:
www.thebaglady.tv
www.purseblog.com
www.handbagthing.com

Det konstigaste som finns i min väska just nu är pixiboken "Här kommer en hund". Inte speciellt konstigt. Man kanske skulle bära med sig lite blomfrön? För ovanlighetens skull.

4 kommentarer:

Anonym sa...

När jag åkte till jobbet häromdagen så åkte det ur en blöja ur min inte speciellt stora börsväska. inte speciellt konstigt det med. detta hade ju jag också tänkt blogga om imorse - men glömde såklart. men nu kan jag ju länka hit istället!

Linda K sa...

anna: inte konstigt för småbarnsföräldrar, men rätt komiskt ändå :D

Anonym sa...

åh - den bara måste jag kolla på!

Anonym sa...

spyder jackets spyder ski jackets spyder ski jackets [url=http://www.spyder--jackets.com/]spyder jackets[/url] www.spyder--jackets.com