måndag, november 14

Ett stycke väska åt h*vete

Här kommer tidernas största i-landsproblem:

DOM HÖJER PRISET PÅ BAYSWATER MED 800 KR FRÅN OCH MED I MORGON!

Kusinen ringde med andan i halsen från Birger Jarlsgatan och förmedlade denna hårresande nyhet. För att Bayswatern är billigare i Sverige än i resten av Norden. Hur är det möjligt? Hur kan dom göra så? Den var redan snudd på oåtkomlig, och nu...*gråter stilla* Inga insparade godispengar i världen räcker till här (kanske för BantarBjörn, men det hjälper knappast mig).

Jag hatar Mulberry. Jag älskar Mulberry.

f*n f*n f*n det skulle vart du...

7 kommentarer:

Anonym sa...

suuuurrrtttt... fy sjutton vad tjabbigt.

Linda K sa...

sara: tjabbigt var ordet! Men jag ger inte upp! En dag när vindarna bär, en dag står du (läs väskan) och jag hääär...

Anonym sa...

Näää... jag gråter med dig. Och drömmer om att ramla in på Mulberry Factory Outlet i centrala London typ i morgon och hoppla där fanns det bayswater i chokladbrunt till en struntsumma för att det råkade vara en liten yttepyttefläck på skinnet, på undersidan som ändå inte syns, och så får jag köpa den och leva lycklig i resten av mitt liv!!!

Drömma kan man ju alltid...

/Polly

Linda K sa...

Polly: så brukar jag också fantisera. Ibland är jag elak och fantiserar att någon glömt sin Bayswater på bussen eller bakom ett träd (?) och så hittar jag den och behåller den helt fräckt. MOHAHAHAHHAHA!

Anonym sa...

Vad ligger priset på? Så jag kan börja spara =)

Linda K sa...

engla: vågar nästan inte skriva ut det....ok skriver på sjörövarspråk så känns det lite kodat: sosjojutotusosenontotrorehohunondodroratotusosenon kronor.

Anonym sa...

ok, danke *hihi*