måndag, november 7

Pinky swear

Nu, idag, i denna stund lovar jag heligt och dyrt att börja det sunda levernet. Om man lovar det på sin blogg måste man hålla det. Se bara på modiga Polly! Mina jeans sitter lite tight. Inbillade mig först att det beror på spinninglårmuskler, men jag vet inte jag... Nu ska jag jävlar i min lilla låda sluta småäta, och sluta äta för mycket. Helger inkluderade. Smal Linda är glad Linda. Ser ni mig äta onyttigt, skrik!

Goodbye, farewell, auf Wiedersehen, adieu...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahha, välkommen in i klubben!!
:D

Min träning dock är det sämre ställt med. Jag måstemåste ta tag i min motivation och börja PRIORITERA! Och jag börjar redan i morgon! Då ska jag springa på lunchen! Jag återkommer med rapport... ;)

Polly

Anonym sa...

Äsch. Du har ju urfin kropp! Kom ihåg var jag skrev i en tidigare kommentar. Tänk istället att du ska äta nyttigare för din hälsas skull :)

Linda K sa...

polly: spinning på lunchen gör susen. och äpple är ju faktiskt jättekul ;)

jag på åsen: ja jo men man är ju aldrig helt nöjd. Tenderar att leva ok sunt i veckorna och sen balla ur på helgen. Får vara slut på det nu. Basta!

Anonym sa...

Vaddå på helgerna?! Själv lever jag onyttigt 24/7... Illa illa! Och det både syns och känns :( Skulle inte ha köpt de där Kexchokladen... men 4 stycken för 20 kronor är svårt att motstå.

Linda K sa...

jag på åsen: ska börja lägga undan pengar till mig själv när jag har duktiga dagar. Vips blir det en Bayswaterväska! :D

Polly sa...

Åh, smart, bygga en bayswater av godiskassan! Det skulle nog gå skrämmande fort för min del... :/