torsdag, november 10

Lugnet efter stormen

Ahhh vad skönt att plocka bort Stella countdown från vänsterkolumnen. Hon är som ett ok som lyfts från mina axlar. Rätt skönt att det är över tycker jag. Finfina kläder, men nu när den värsta upphetsningen lagt sig undrar jag om jag verkligen ska behålla allt jag köpte. Jeansen måste bli kvar, det var ju dom jag verkligen ville ha. Resten köpte jag mest för att det fanns där och för att jag kom över det. Tröjorna är fina, men behöver jag dom verkligen? Nepp. Vill hellre ha en Odd Molly. Någon som är intresserad, innan jag återlämnar dom? Rosetttröjan är en small och den svarta v-ringade är en x-small.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kläderna var finare än jag trodde, så jag ångrar pyttelite att jag inte var med och slogs igår. Den svarta v-ringade ser ut som något jag skulle gilla, men jag tror att det är lite väl optimistiskt av mig att tro att jag kan ha xs, eller är den stor i storleken? Fast den känns mycket intressant... Jag får väl hänga på internet natten till måndag med 10 miljoner andra människor :-).

Linda K sa...

agneta: den är inte pytteliten, men jag skulle allt vilja ha en small istället, tror att den gör sig bättre lite oversized.

Lycka till på nätet! :)

Anonym sa...

Tack så mycket, det känns som att man kan behöva en hel del tur för att över huvud taget komma in. Med min tur hinner jag väl somna 23.55 :-)

Anonym sa...

Hej! Tror en på mitt jobb kan vara intresserad av rosettröjan. Kan fråga henne på måndag om du inte har sålt den innan dess.

Linda K sa...

anita: okidoki! Hör med henne. Räcker om jag returnerar den i slutet av veckan. Ses imorrn! :)