onsdag, november 30

Ett stycke julklapp

Okej, första julklappen är inhandlad. Bra jobbat. Den är till sonen,och eftersom han inte kan läsa avslöjar jag härmed att det är en Miffy-speldosa. Eller egentligen ett smyckesskrin, men det låter lite feminint, så jag kallar den speldosa. Sonen älskar Miffy. Han har flera böcker och en Miffynalle. Hemma hos farmor och farfar finns det ett gammalt smyckesskrin med en kanin (fru kanin, som hon heter) som snurrar runt till musik när man vrider upp det. En favorit. Nu får han ett hemma också fast med en mycket coolare kanin.

7 kommentarer:

Linda K sa...

stina: till en början russin, småbilar, och kanske en napp :)

Anonym sa...

Vart har du köpt den underbara Miffy-speldosan?!? Jag är beredd att trotsa snön och feber bara för att hitta en sådan till min brorsdotter. Har haft svårt att hitta den perfekta julklappen!

Linda K sa...

ran: På Picnic, Riddargatan (mittemot Klippoteket-frisören). Skynda skynda, tror jag tog den näst sista, om dom inte har fler på lager förstås. Söt som socker!

Anonym sa...

Tack Linda:)
Jag trotsade vädrets makter och gav mig ut på stan för att hitta denna lilla underbara pryl. De hade bara två kvar. Nu är julklapp till min brorsdotter fixad. Härligt!

Linda K sa...

ran: prima!

Anonym sa...

Headcover
http://www.taylormadebrand.com/Headcover.html

Sunglasses
http://www.taylormadebrand.com/Sunglasses.html

Outwear
http://www.taylormadebrand.com/Outwear.html

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Har köpt lite gammalt porslin, Yvonne Longchamp står det på botten av fatet och på botten av soppskålen. När jag googlar på namnet så finns din blogg med. Har du skrivit om gammalt porslin eller nämnt henne nångång på din blogg?....

jag har letat men hittar inget på henne...så jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig =)

Tacksam för svar. Mvh. Pirre