måndag, november 7

Korta naglar till trots

Ikväll ignorerade jag det faktum att mina naglar är kortikortkorta. På med Las Vegas! Tycker det kan se rätt fint ut med rött lack på korta naglar. Tills det blir delvis bortskavt. Vilket det kommer att vara typ i övermorgon.

För ett par år sedan testade jag lösnaglar. Åh det var jättefint, dyrt och lättavslaget. Tröttnade efter ett tag. Men fortfarande blir jag lite avundsjuk när jag ser folk som har såna, med fransk manikyr. Automatiskt börjar man gestikulera mer och använda händerna närman har fina naglar. Mina riktiga växer ut ibland och antar en riktigt ansenlig längd. Men så ryker en efter en och så är jag tillbaka på kortkort.

En gammal kompis till mig brukade säga "Linda, dina fingrar är som trampdynor". Med det menade hon att mina naglar var så korta att fingrarna påminde om kattassar. Själv hade hon alltid klor. Mjau.

8 kommentarer:

Anonym sa...

hihi - las vegas är mitt favvonagellack sedan länge. har det nästan alltid på di små där nere (tånaglarna) och ibland på de ngt större där uppe. fast mer sällan sedan barn nr 1 kom och inte alls sedan tvåan anlände.. nåja - min tid för nagelglamour kommer nog den med .. ;-)
ps, det är praktiskt att flaskan är så liten också, då hinner det inte bli gammalt och torrt däruti.

Anonym sa...

jag tycker korta naglar är finare än långa! och lasvegas är super - fast jag måste måla tre lack med det för att få det fin, plus under och överlack.... många lager blir det...

Anonym sa...

Las Vegas är ju superläckert! Och du, jag tycker du har finfina naglar! Så det så!
Ps. Skulle ju tacka för Elle också. Tack! :)

Linda K sa...

Ja visst är det bra med Malavas småflaskor, använder dom flititgt. Usch tyvärr är jag dålig på det där med under- och överlack. Om jag lackar på så många lager lossnar det bara på en gång. Lacka fort fort när sonen somnat, man vet aldrig om han vaknar till igen!

Vivaaaa Las Vegas!

och jonna: vassego! :)

Anonym sa...

Jag har också Las Vegas på korta naglar. Kan ibland tycka att jag ser lite för vampig ut med långa målade naglar. Och tack för Elle! har inte läst än, men det står överst på min att göra lista..

åsa sa...

Ah, Las Vegas är mitt favoritlack, eller snarare i stort sett det enda färgade lack jag använder. En klassiker!

Linda K sa...

Inspirationen infann sig igår när jag läste Ebbas blogg om... var det Jessica Simpsons, röda naglar. Och ja visst, det gör sig nästan bättre på korta naglar!

Anonym sa...

Jag tycker att alla färgade lack gör sig bättre på korta naglar, det ser fräschare ut! Men röda lack i alla dess former är ju så snyggt :-) Jag lackar också på kvällen när barnen somnat - ett snabbtorkande överlack är A och O om man ska kunna ha lackade naglar som småbarnsmamma!