onsdag, november 2

Julie och Jean separerar?

Ikväll blir det dramatik. I dubbel bemärkelse. Jag ska se "Fröken Julie" på Dramaten. Just det, med Mikael Persbrandt och Maria Bonnevie i rollerna som Jean och Julie. Oj oj oj. Nu ska man kanske inte tro på allt som står i tidningarna, men jag får ändå känslan av att det kan vara lite spänt på scenen ikväll...eller vad tror ni?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte räkna timmarna tills det är dags... Det känns nästan lite FÖR spännande att sitta och se på dem ikväll. Micke & Maria äger ju löpet idag. Om det kan bli spänt? Snarare elektriskt, det lär ju slå gnistor, även om de inte längre är ett par. Gammal kärlek...

Linda K sa...

ullis: tänk om den gick på Elverket! HAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH

Anonym sa...

Åh. Jag som vill ha biljetter. Nu är jag avundsjuk :)

Polly sa...

Vill OCKSÅ ha biljetter! Men om man är hopplöst sist så får man skylla sig själv. :-(

Helena sa...

Åhhh, lyllos dig! Jag är grymt avundsjuk. Jag hann inte reagera innan biljetterna var hopplöst slut. Hur var det??? Och var han... ehum... naken? =)

Linda K sa...

maria, polly, helena: DEN VAR SÅ BRA!!! Lite moderniserad i språket, men inte så att det kändes konstigt. Man glömde rätt snabbt deras "personliga problem" och blev helt trollbunden av pjäsen. Snacka om proffsiga skådisar. En tår i ögat på slutet också. Suck... Om det släpps fler biljetter eller finns sista-minuten: SE DEN! Och ja *fniss*, Persbrandt visade rumpan och nästan...*fniss* ;)