lördag, november 26

Guldslips och gelégran

Trotsade ruskvädret och promenerade med sonen och kompisen från KTH till Västermalmsgallerian. Kollade efter grytunderläggen på Granit, men dom har fortfarande inte kommit in. Vi shoppade julkrimskrams och intog sedan Stuk Manufaktur. Kompisen provade jeans och jag fluktade på en galet snygg skepparkavaj av märket Svea. Suck, pust, ack ack. Men nej.

En av butikstjejerna hade ett guldfärgat band med en rosett på runt midjan, fast högre upp. Blev tvungen att fråga var det kom ifrån, och hon berättade att det var en slips! Från butiken jag befann mig i. Högg en och hon visade hur man knöt så att det blev en rosett. "Har aldrig sett det på någon annan, det är ju sk*tfint" var hennes kommentar. Det tyckte jag också och inhandlade en slips. Kompisen investerade i stans snyggaste Acnejeans han.

Till ROOM sen. Fikalunch och mera julgrejer. Sonen levde la vida loca bland julgranskulor och diverse porslin. Det fanns gröna julgranar och röda stjärnor i nån slags gelé som man sätter på fönster/speglar/datorskärmar/ kylskåp. Mycket poppis hemma, alla ungar blev vilda och började julpynta bums.

En dejlig lördag på det hela taget.

5 kommentarer:

Anonym sa...

bildbildbild! på slirren i midjan alltså :)

Polly sa...

Vill också se!

Anonym sa...

jag med jag med! jag vill ha en ny schysst knytning! rosett alltså?

Linda K sa...

mina damer: håll till godo!

Linda K sa...

hm...rosa glitter...nä inte vad jag minns tyvärr! Kan man inte tänka sig Lagerhaus eller kanske Stockhome?