fredag, november 11

Bikt

Dags att bikta sig vad gäller det nya sunda livet som tog sin början i måndags. Är stolt över mig själv. Inget godis, inget småät. Lagoma portioner frukost, lunch och middag. Frukt istället för kex eller riskaka till kvällstheet (men, hur stavas det? the i bestämd form singular?) Spinning två gånger. Promenad till affären med sonen istället för buss.

Nu återstår den stora prövningen: helgen. Vi ska ha middag hemma på lördag. Och det är väl lite udda om inte värdinnan äter efterrätt? Nåja, en och annan synd är tillåten. Varför annars bikta sig? ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

det där låter ju storartat! och du, man lever alltför kort tid för att inte unna sig något någongång, eller hur!? huvudsaken är ju att man lever ett sunt liv på det stora hela.

skrivo sa...

Men ät efterrätt! Har det gått sådär bra hela veckan så vad finns det för tvekan? Ta en rejäl portion och var glad.

Linda K sa...

linda och johanna: ja för fasiken, det ska jag! Maken gör egen tiramisu, för gott att missa :)

Anonym sa...

Åh tiramisu!! Det som är så gott!! Din man har möjligen inte någon bror som är singel,och kan göra tiramisu bör kanske tilläggas?? ;)

Linda K sa...

jag på åsen: ha ha ha! jo han har en bror, men han kan inte laga mat dessvärre ;)

Polly sa...

... hoppla, jag skulle bara skriva att självklart ska efterätt ätas! men alltså... öhh, host, hur gammal är han? Snygg? Trevlig? Bra på nåt annat..?

Polly, inte särskilt desperat och tar inte alls alla tillfälligheter till nya kontakter, haha

Linda K sa...

polly och jag på åsen: hahhahahahhahh!!!! vilket intresse!
kanske ska be honom börja blogga ;)