tisdag, november 8

Bra eller anus?

Vad tycker vi egentligen om skinn? När det gäller kläder alltså. Jag gillar det och tycker samtidigt att det är lite otäckt. Har både brallor och kjol och jacka. Idag åkte kjolen på. Mina kollegor såg fundersamma ut under morgonfikat.

G: Vad är det du har på dig?
Jag: Skinnkjol.
G: Det ser ut som ett sånt där halkskydd man har i badkaret.
M: I vår båt hade vi ett foder som såg ut sådär. Fast det var plast.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Schysta kolleger, antingen står ni varandra väldigt nära eller så är de ofint ärliga. Av det lilla jag ser på bilden ser det ganska coolt ut. Skinn e knepigt, gränsen mellan superfint och trashy e small som attan.

Linda K sa...

catarina: dom känner nog att dom kan vara ärliga utan att såra mig. Tar inte illa upp, det är en viss generationsklyfta mellan oss om man säger så ;)

Förresten, vilken SNYGG blogg du har!

Anonym sa...

*asg* härliga kommentarer!

Anonym sa...

Tack du ;) synd att jag stavar som en kratta bara, small är väl en klädstorlek va? Och kolleger? talspråk så det skriker om det, nu skäms jag massor.

Det e skönt när folk e ärliga, men en del kör på som om det inte finns någon morgondag. Tur att dina kollegor verkar ha glimten i ögat.

Polly sa...

Bra eller anus??? *fnissar* Har aldrig hört de alternativen förut, faktiskt?! Är det något lokalt uttryck?? :D

Linda K sa...

polly: det är från High Chaparall. Fredrik och Filip spelar gitarr och sjunger och så får den dom intervjuar svara bra eller anus på frågor. HA HA HA!!!

Anonym sa...

Bra, fast egentligen superbra, enligt mig