söndag, mars 9

Sköt dig

En väska som kommer att gälla för mig framöver är den med alla bebisgrejer. People - I give you the skötväska!

Skaffade den här Marimekkon när sonen var pytte, och den fungerade ypperligt med alla utrymmen och fack. Så det får bli favorit i repris med bäba.

When in doubt - choose militärgrönt!

9 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Tack - du gav just svaret på en fundering jag haft. Har varit sugen på en stor Marimekkoväska ett tag (men hållts något litet tillbaka av den ansenliga väsksamligen som redan finns härhemma) och undrade om den perfekta ursäkten att köpa en just kunde vara att den passade som skötväska :)

Linda K sa...

västmanländskan: nu har du den! :D

Frida sa...

Eller hur!? Jag har en röd och den är helt perfa! Det bästa är att när bebistiden är över så kan man fortsätta använda väskan, i stället för att sitta där med en snordyr specialdesignad skötväska som ingen jäkel vill gå runt med på stan utan tillhörande bebis/vagn.

puss på dig för att du bloggar så bra och lyser upp min vardag.

Linda K sa...

frida: ja så tänker smarta kvinnor! tack vad glad jag blir, puss tillbaks :D

polly sa...

Lite besviken över att den inte är cammofärgad.

Linda K sa...

polly: då hade du fått skratta va?

Fröken Vera sa...

Vad är det för skillnad på en skötväska och en vanlig väska?

Linda K sa...

fröken vera: det behöver inte vara någon skillnad. men ibland är det väl lite inbyggda bebisgrejer typ, fast dom har man ju ingen glädje av sen. jag har alltid bara haft vanliga väskor :)

Kattis sa...

Men då undrar ju jag om du också har tips på den ultimata träningsväskan? Har en ryggsäck nu men den är så fuuuul. Många har de där Timbuktu / axel/cykelväskorna, men känns opraktiskt. Vad har du?