söndag, mars 2

Kass frulle

Sånt som kan ge ångest en söndag morgon. Att det inte finns tillräckligt med smör till frukostmackorna hemma. Nästan ingen keso. En skinkskiva. Och lill-Ica öppnar inte förrän 10. Så länge orkar vi inte vänta. Hur tänkte vi?

Orka ta sig till stor-Ica...?

UPDATE: Maken kom på ett mellanting: macken!

12 kommentarer:

Christina sa...

Men å yes. Thats ångest. Och jag blir lycklig av sånt när jag bor i stan numera. Så svindlande enkelt att få färskt bröd till frullen ;)

Linda K sa...

christina: det är inte ås långt här heller, bara grejen att kliva ur pjamasen och komma iväg :)

hedgehog-sara sa...

jobbigt alltså... Jag är så glad över att jag fick ett geni-moove igår och la det överblivna färska brödet direkt i frysen - bara att ta fram och micra! Hurra!

Samtidigt kan vi vara glada att vi slipper åka Vasaloppet ;)

Anna funderar sa...

P.L.A.N.E.R.I.N.G tror jag är lösningen när man bor i bushen. Säger som Christina ovan, fixa lyxfrulle är enkelt, man bara kliver ner till delin (i Juicy):)

Linda K sa...

hedgehog: ja vi glädjer oss åt det :D

anna funderar: men så här va: jag skulle handlat det igår men då ösregnade det och jag oooorkade inte gå hem i vädret. man får stå sitt kast. eller skicka maken till macken och fixa.

Anonym sa...

Mmm, inte mycket som slår en härlig söndagfrukost. Och så sitta uppkrupen i soffan och titta på alla som sliter i Vasaloppet. Fast näst år får det nog bli Tjejvasan igen. Tre mil är mer överkomligt...

~~L8

L8 sa...

Hihi, nu har jag klivit ur anonymitetsgarderoben:-)

Linda K sa...

l8: hurtigt! kul?

Minna sa...

Hahah, du, Jimmy Jansson och macken! Hahah!

Linda K sa...

minna: ha ha ha tänkte på det :D

Pernillaheterjag sa...

Idag var det lyxigt värre, maken och de två döttrarna överaskade med BRUNCH; amerikanska pannkakor, lönnsirap, ägg, smoothi, bacon, korv, hembakade scones. Blir alldeles lyrisk, gött, gött!

Att de dessutom kommer upp, medan jag fortfarande sover - levererar tidningen samt berättar att frukosten är klar om ca en halvtimme gör inte saken sämre... Det är kärlek!

Linda K sa...

pernillaheterjag: det är verkligen kärlek!