måndag, mars 17

Hur ser lördag ut?

Kan man gå på bio på påskafton? Alltså, har biograferna öppet då? Jag skulle vilja se No country for old men inan jag dör, höll jag på att säga. Innan jag blir tvåbarnsmor. För det vet ju alla att när väl bebin kommit kan man aldrig gå på bio mer.

10 kommentarer:

Ulrika sa...

Såg denna i helgen. Något annorlunda film får jag säga med ett annorlunda slut. Sådant är alltid trevligt, men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om den. Hoppas att du hinner gå och se den. Hoppas själv på en lugn påskhelg utan barnafödande, men det är mest för att alla barnvakter till sonen är på rymmen och det tar 4-5 timmar för mamma att ta sig hit, så det får inte bli någon snabb förlossning om det nu blir av:-)

Linda K sa...

ulrika: ett måste känner jag. förr eller senare! då håller jag tummarna för att inget händer :)

Petra sa...

Visst säger alla så när man är gravid: "passa på nu att gå på bio, sedan får du ALDRIG tid". Jag måste avslöja att jag faktiskt varit på bio sedan jag fått barn. Dessutom så satte min väninnas förlossning igång, just när hon bevistade en bio, så jag tycker det verkar farligt :)

Linda K sa...

petra: aha ett kommaigångpilelr alltså! :D mammabio hängde jag en del på, trivslo!

Lotta sa...

Den är jättebra så passa på att se omgående. Sen kan jag rekommendera Into the wild också. Väldigt lång men sååå bra.

Linda K sa...

lotta: okidoki, tack :)

Free Fashion Stockholm sa...

No country är bra, ingen feelgoodrulle dock ;-)

Och japp, när tvåan kläcks så kan man aldrig göra nåt kul mer - nånsin!

Linda K sa...

ffs: det är då the fun begin! :P

Sofia sa...

Jag tycker inte att den är alls bra . Inte någonstans. Ladda ner (uups) Cashmere mafia och njut av en sex and the city kopia hemma i soffan istället- Finns bara 6 eller 7 avsnitt ganska lagom =)
Lycka till med bäba Kram

Linda K sa...

sofia: men ajg är ett cohen-fan, jag måste se den! men det innebär ju inte att jag inte kan kolla på cashmererna också :)