fredag, mars 14

Bibliotekarien har läst

Midvinterblod av Mons Kallentoft

Klart annorlunda deckare. Och bra! Undrade första sidorna oj vad är det här då. Och sen fastnade jag. Spännande, otäck och gripande all the way. Slutet var skitjobbigt, men läs ändå!
8 kommentarer:

Linda sa...

vad kul att du gillade den! ska bli spännande att se om du lyckas läsa ut c med döden innan mig, jag läser några få sidor om dagen nu, mest för att jag vill veta hur det går för alla...

Linda K sa...

linda: ja burr vad bra den var! och hemsk! är den seg, c med döden?

Linda sa...

jag kan faktiskt inte sätta fingret på vad det är, men jag kommer inte riktigt igenom den, det går väldigt långsamt. och jag läser snabbt annars.
visst har du läst Busters öron? den älskade jag, kanske var mina förhoppningar därför lite väl höga på C med döden?

Linda K sa...

linda: busters öron var ljuvlig! ska försöka inte ha såna förhoppningar nu då... :)

anna sa...

liten rolig notis: mons kallentoft är släkt med en förman jag har på brandstationen. denna förman hade även en storebror som även han jobbade på brandstationen. i boken finns det en brandmästare/förman och han ska vara inspirerad av dessa två på olika sätt. alltid roligt med koppling till verkligheten!

and yes you may touch me now. ;)

Linda K sa...

anna: jag mötte lassie jag mötte lassie! :D

Familjen V sa...

oj vad synd! jag lade precis in en bokbeställning som levereras med kommande gäster nästa vecka. jag tittade och övervägde att ta den men hade ingen som helst aning om den. synd att jag inte hade gått in hit innan. det är ju här man skall hänga för att få boktips ju ;)

men den hänger med på nästa beställning helt klart!

ha det fint!

Ann

Linda K sa...

ann: jamen då har du något att se fram emot till nästa gång! :)