måndag, januari 7

Plötslig insikt

Nämen vänta lite! Ska man inte jobba nu då när det är slut på julledigheten? Varför försvinner kompisar till Åre och Kanarieöarna, arbetskamrater till Barcelona och föräldrar till Thailand? Hallå hallå! Det är inte ok! Jag får inte flyga! Vart ska jag ta vägen då? Till Säffle med buss? (No offence, Säfflebor, men ni är kanske vana?)


11 kommentarer:

Tomas sa...

Apropå resor.

Tänkte överraska min fru med en weekendresa. Kan du rekomendera Bath? I vår. Finns det någon sajt?

Linda K sa...

tomas: bath var mysigt! säkert mycket bättre på våren också, än i ruggiga november. sajterna är rätt usla över lag, men staden är prima! du inser förstås att ni måste ha bil och kunna åka till mulberry-outleten?

Tomas sa...

Sch! Inte så högt. Hon kan höra.

Tomas sa...

"Tucked away in the heart of the beautiful Somerset countryside, lies Mulberry’s best kept secret: The Mulberry Factory shop."

Så klart vi åker dit.

Mårr sa...

Nu under vår "valfria period" (5 p projektarbete eller kurs, eller jobb om man som jag betat av poängen innan) valde många av mina ohängda kursare att åka till N.Y, Thailand, Kairo, Kapstaden och Australien, Karibien och Mauritius. Typ.

Olika falla ödets lotter - själv kom jag till...Grums. (Tämligen nära Säffle, så vi kanske ses.)

Linda K sa...

tomas: *tummen upp:ar*

mårr: HA HA HA! jag vill gratulera dig till storvinsten :D

Ulrika sa...

Vad har du emot Säffle? :-) Själv är man ju faktiskt därifrån även om man numera blivit 08a och spenderade en vecka där över nyår. Fast i jämförelse med Thailand, etc, så kan jag hålla med om att Säffle inte har så mycket att erbjuda. Om man inte har underbara föräldrar där som passar upp på en :-)

Linda K sa...

ulrika: absolut ingenting! tror jag, har inte varit där. men det är ett sånt där bra namn att dra till med, för erkänn att det låter.. lite lite b? :)

Ulrika sa...

Ok, lite be, men inte värre än den slogan de hade ett tag: "Säffle, en kopp kaffe". Förstod faktiskt aldrig riktigt den :-)

Linda K sa...

ulrika: HA HA HA!!! inte jag haller :D

Linda K sa...

ulrika: fast NU fattar jag! en kollega upplyste mig att det bygger på en hasse & tage-sketch, och då blir den genast ultimat :D